Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Natankovali, ale nezaplatili

Tábor – Újezd od benzinové čerpací stanice. (Hl. schránka 974 238 116 za čtvrtečním servisem) 

Pátráme po řidiči a jeho spolujezdci, kteří krátce před pátou hodinou odpolední úterý dne 24. února 2015 tankovali na benzinové čerpací stanici v Plané nad Lužnicí. Přijeli ve vozidle tovární značky BMW trojkové řady, v provedení combi, černé barvy. Řidič do nádrže vozu načerpal bezmála 28 litrů benzinu BA 95 v hodnotě 800 korun, následně rychle nastoupil a bez placení ujeli. Že tak s největší pravděpodobností neučinili neúmyslně, dokazuje ta skutečnost, že na BMW byly namontovány registrační značky, odcizené téhož dne z jiného vozidla.
Dle zjištěného popisu byl řidičem muž věku 25 – 30 let, přibližně 170 - 175 cm vysoké, štíhlé, sportovní postavy, velmi krátkých tmavších vlasů, a to pouze na temeni hlavy. Oblečen byl do tmavých kalhot a světlejší košile s dlouhým rukávem, obut byl do bílých bot. Spolujezdec, který z vozu nevystoupil, byl rovněž ve věku přibližně 25 – 30 let. Oblečen byl do bílého trička a černé vesty.
Dle dalších zjištěných poznatků je pravděpodobné, že se tito muži mohli s uvedeným vozidlem obdobného jednání nedopustit i na jiných benzinových čerpacích stanicích, a to nejen na Táborsku. Žádáme tímto každého, kdo by muže na fotografii (videozáznamu) poznal, případně měl k jejich uvedenému jednání další informace, aby je předal policistům místně příslušného Obvodního oddělení Sezimovo Ústí na jejich služebně na náměstí T. Bati číslo 664, na telefonním čísle 974 238 730 či prostřednictvím policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
27. února 2015  

 

 

Odkazy do noveho okna

újezd od BČS - 01

újezd od BČS - 01 

Detailní náhled

újezd od BČS - 02

újezd od BČS - 02 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem