Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Návštěvník kasina podváděl

TEPLICE - Hrál s žetony z jiné herny; Šel přímo ke zdroji a další zprávy.  

Návštěvník kasina podváděl
     Ze spáchání přečinu podvodu se bude zodpovídat 24letý muž, který se neoprávněně obohatil na cizí úkor. Začátkem března letošního roku navštívil kasino v Teplicích, kde hrál pokerový turnaj. V průběhu hry měl použít falešné žetony z jiného kasina, které si přinesl s sebou. Tyto si pak nechal proplatit v pokladně jako pravé, čímž poškozenou společnost připravil o téměř 28 tisíc korun. Policisté nyní vyšetřování případu uzavřeli a mladému muži sdělili podezření ze spáchání přečinu podvodu, za který mu v případě uznání viny hrozí až dvouleté vězení.
 
Šel přímo ke zdroji
     Přímo ke zdroji se vydal 42letý recidivista, který se rozhodl přilepšit si krádeží železa. Překonal téměř dvoumetrový plot výkupny sběrných surovin v Teplicích, odkud chtěl odcizit železný šrot. Než ale stačil lup odnést, přistihl ho pracovník bezpečnostní agentury. Ten zavolal policisty, kteří muže zadrželi a následně mu sdělili podezření z přečinu krádeže ve stadiu pokusu, za který mu s ohledem na pestrou trestní minulost hrozí až tříleté vězení.
 
Šály je můžou stát deset let svobody
     Obviněním z trestného činu loupeže skončilo jednání dvou mladých mužů ve věku 22 a 20 let, kteří 10. března letošního roku přijeli na zápas mezi teplickým a pražským fotbalovým klubem.
     Chvíli po 18 hodině na ulici Duchcovská přistoupili k muži a ženě, po kterých pod pohrůžkou násilí požadovali vydání jejich „klubových“ šál. Následně je fyzicky napadli, a zatímco žena šálu ubránila, muži ji strhli z krku a z místa odešli. Oba podnapilé útočníky policisté asi hodinu po činu zadrželi a po shromáždění všech nezbytných důkazů oba obvinili z loupeže, za kterou jim v krajním případě hrozí až deset let za mřížemi.
 
Vykradená chatka
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Sobědruhách vloupal do zahradní chatky. Z té si poté odnesl doklady poškozeného, oblečení, kotoučovou pilu a další věci, jejichž celkovou hodnotu oznamovatel vyčíslil na více jak čtyři tisíce korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, za které trestní zákoník stanoví až tříletý trest odnětí svobody.
 
Z baru odnesl televizi
     Vloupání do baru vyšetřují policisté z obvodního oddělení v Krupce. Neznámý pachatel se během víkendu vloupal do provozovny, ze které odcizil televizor v hodnotě čtyři a půl tisíce korun, dalších 1500 korun budou stát opravy na poškození baru. Pokud se podaří zloděje dopadnout, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže, za který ho může soudce poslat až na dva roky za mříže.
 
 
Teplice, 24. 6. 2014, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Oddělení tisku a prevence Teplice
tel. č. 974 439 207
email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem