Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Navštívil stan

LITOMĚŘICE - Vzal mobil i peníze; Stačila chvilka; Prázdná kabelka 

O víkendu přijali policisté oznámení o krádeži věcí ze stanu. Neznámý pachatel vnikl do opuštěného stanu v kempu u jezera Chmelař a odnesl si mobilní telefon a finanční hotovost. Návštěvnice kempu vyčíslila škodu na 4 tisíce korun. Po neznámém pachateli policisté pátrají a nabádají návštěvníky rekreačních zařízení a koupališť, aby si pečlivě střežili své osobní věci a v žádném případě je nenechávali bez dozoru. V nestřeženém okamžiku mohou během chvíle přijít o veškeré své cennosti. Není nic nepříjemnějšího, nežli vyměnit v paměti hezké zážitky z dovolené za rozčarování a beznaděj při ztrátě svých osobních věcí.
 

Stačila chvilka
Na počátku tohoto týdne byl okraden návštěvník jedné z litoměřických restaurací. Přišel o svou bundu, kterou ponechal odloženou na židli u stolu a vzdálil se na toaletu. Spolu s bundou si odnesl neznámý lapka peněženku s finanční hotovostí a veškerými osobními doklady poškozeného. Po neznámém pachateli pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Prázdná kabelka
K podobnému případu došlo ve stejnou dobu v jiné litoměřické restauraci. Neznámý lapka zde ukradl v nestřeženém okamžiku jedné z návštěvnic celý obsah kabelky. Stačila chvilka, a aniž by si poškozená něčeho podezřelého všimla, kabelka byla prázdná. Škoda je vyčíslena na 4 tisíce korun.
 

18. 7. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem