Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Návykové látky a řidiči

KLATOVSKO - Policisté o víkendu zjistili tři řidiče, kteří měli testy pozitivní. 

O víkendu policisté při kontrolách řidičů zjistili tři, kteří byli pod vlivem návykových látek. Uvedení řidiči jsou podezřelí ze spáchání přestupků, které budou postoupeny správnímu orgánu.

V Nýrsku byl v pátek 9. dubna letošního roku zastaven řidič vozidla značky BMW. Muž projížděl ulicí Klatovskou a patnáct minut po dvaadvacáté hodině byl kontrolován policisty. Test měl pozitivní na konopí.

V neděli 11. dubna policisté v obci Červené Poříčí kontrolovali řidičku vozidla značky Škoda Rapid. Policisté zastavili vozidlo dvacet minut po sedmnácté hodině a zjistili totožnost třiadvacetileté ženy z Plzně. Provedený test na návykové látky měla pozitivní na konopí, amfetamin a metamfetamin.

Po Sušici jel řidič ulicí Dlouhoveskou s vozidlem značky Peugeot a v šestnáct hodin byl kontrolován místními policisty. Pětatřicetiletý muž z obce na Prachaticku měl test pozitivní na amfetamin a metamfetamin.

Policisté zadrželi ženě a muži řidičské průkazy.

Policisté uvedenou ženu a  dva muže převezli do zdravotnického zařízení v Klatovech, kde se podrobili lékařským vyšetřením i odběrům biologických materiálů.

Provedené dechové zkoušky byly řidičů s negativními výsledky.

nprap. Ladmanová Dana

12. dubna 2021

vytisknout  e-mailem