Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nebezpečné pronásledování

ÚSTÍ NAD LABEM - Podezřelý se nachází již ve vazební věznici. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ trestného činu Nebezpečného pronásledování. Podezřelý 37letý muž po dobu několika měsíců vyhrožuje své bývalé o dva roky mladší přítelkyni, neustále vyhledává její blízkost, kontaktuje jí v jejím pracovišti a zasílá jí velké množství sms zpráv. Zároveň tuto ženu několikrát i fyzicky napadl. Podezřelý se v současné době nachází již ve vazební věznici a za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až na 1 rok.

Vloupání do dvou vozidel
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dvou dnů v ulici Dr. Horákové a v ulici Žežická vloupal do dvou osobních vozidel. Z vozidla Š-Superb odcizil autorádio s navigací a ze zavazadlového prostoru CD měnič. Z druhého vozidla Hyundai Getz odcizil panel od autorádia, autolékárničku a dva multifunkční nože. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 27 tisíc korun.

Zloděj vyboural díru do zdi
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v Předlicích v ulici Na Vantrokách po vybourání zdi vloupal do garáže, ze které následně odcizil ocelové stavební lešení. Následně při odchodu zpět do otvoru vložil cihly a odešel. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 13 tisíc korun.

Požár bytu
Ústečtí policisté šetří případ požáru bytu v ulici Masarykova, ke kterému došlo kolem půlnoci ze soboty na neděli. Na místě zasahoval výjezd HZS a bylo evakuováno zhruba 15 osob. Podle předběžného šetření byla příčina požáru zřejmě závada na bezdrátovém zvonku, která byl umístěn v zásuvce. Při požáru se majitel bytu se svou přítelkyní a dvouletým dítětem nadýchali zplodin a byli převezeni RZS do nemocnice.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 12. března 2012

vytisknout  e-mailem