Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Nebezpečný recidivista za mřížemi

Dnes dopoledne přivedli v poutech třinečtí policisté před soudce Okresního soudu ve Frýdku-Místku 20letého nebezpečného recidivistu.  

Pachatel loupeže před soudem Pachatel loupeže u soudu
Před pěti dny ve čtyři hodiny ráno brutálně přepadl 60letou ženu na Koperníkově ulici v Třinci. Srazil ji na zem a žádal po ní peníze. Žena se mu vytrhla a utíkala pryč. Po několika metrech ji však mladík dostihl a začal ji škrtit. Přitom ji z ušních boltců vytrhl zlaté náušnice. Nakonec se zmocnil i její kabelky s penězi a z místa utekl. Napadená žena utrpěla mnohočetné pohmožděniny a tržné rány, zejména obou ušních boltců a rtů.
           Třinečtí kriminalisté ihned po oznámení případu zahájili intenzivní pátrání a brzy zjistili důležité svědky této události. Po necelých čtyřech dnech pak zadrželi 20letého místního násilníka, kterého obvinili z trestného činu loupeže. V minulosti se již obdobného jednání dopustil, přepadával zejména slabší děti. Jako zvlášť nebezpečnému recidivistovi mu proto hrozí více jak 13 let vězení. Soudce Okresního soudu ve Frýdku-Místku rozhoduje o jeho vzetí do vazby.

Ivan Žurovec
Odkazy do noveho okna

Pachatel loupeže

Pachatel loupeže 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem