Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Nebyli jste svědky?

ROKYCANSKO – Policisté žádají o pomoc případné svědky, kteří by mohli napomoci s objasněním dopravních nehod, od kterých viníci ujeli. 

Majitel vozidla značky Opel Corsa zaparkoval automobil v ulici Josefa Knihy č.p. 14 v Rokycanech v jedenáct hodin dopoledne, když se k vozidlu po třech hodinách vrátil, zjistil, že dosud neznámý řidič mu poškodil levou zadní část vozu a následně z místa nehody ujel.

Stejně se zachoval i další řidič, který poškodil vozidlo Škoda Kamiq, které měla majitelka zaparkované před domem č.p. 15 v obci Veselá. K poškození došlo dne 17. února v době mezi 12:00 až 15:30 hod. Způsobenou škodu na zadní části vozu majitelka vyčíslila na částku sedm tisíc korun.

O den později (18. 02.2022) v době mezi 16:45 až 17:30 hod. v Rokycanech v ulici Třebízského u domů č.p. 30 a 130 neznámý řidič s blíže nezjištěným vozidlem poškodil levé boční části u vozidel Peugeot Partner a Ford Transit. Vozidlo Peugeot majitelka zaparkovala v parkovacím pruhu přilehlém poblíž domu č.p. 30 a druhé poškozené vozidlo bylo parkované poblíž domu č.p. 130.

V souvislosti s výše popsanými nehodami, které nemají dosud viníky, policisté žádají případné svědky, aby se jim ozvali na tel. č. 974 335 259 nebo e-mail: ro.di@pcr.cz. Informace mohou rovněž sdělit na tísňovou linku 158.


kpt. Bc. Hana Kroftová
3. března 2022

vytisknout  e-mailem