Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nečekala na rozhodnutí soudu

CHOMUTOV - Napadení v restauraci, Kompresor zapomněl vrátit... 

Nečekala na rozhodnutí soudu
Z krádeže je podezřelá 37letá žena z Kadaně. Z bytu, který společně obývala se svým manželem, odcizila část nábytku a další věci za téměř sedmdesát tisíc korun. Přestože je s manželem v rozvodovém řízení, nepočkala na rozhodnutí soudu a věci odvezla. Jednáním ženy se začala zabývat policie.
 
Napadení v restauraci
Po návštěvě restaurace, v jedné obci na Radonicku,  skončil 32letý muž na ošetření u lékaře.Neubránil se přesile tří pachatelů, kteří na něj zaútočili. Nejdříve mu nadávali a pak následovaly rány. S poraněním ruky skončil v nemocnici, kde jej ošetřili a propustili domů. Doba léčení bude upřesněna později.  Na muže ve věku 23,24 a 29 roků čeká obvinění z trestného činu výtržnictví.
 
Kompresor zapomněl vrátit
Chomutovští policisté šetří jednání 35letého muže z Chomutova. Od jedné stavební firmy si zapůjčil kompresor v hodnotě 220 tisíc korun s tím, že ho v dohodnuté době vrátí. To však neučinil a věc nadále užívá. Muž je podezřelý z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci.
 
Sjezdovka zůstala bez osvětlení
Šest kusů halogenových světel s výbojkami zmizelo z osvětlovacích sloupů podél sjezdovky  lyžařského areálu v obci Loučná pod Klínovcem. Nahradit je novými bude majitele stát nejméně 24 tisíc korun. Krádež šetří policejní oddělení ve Vejprtech.
 
Vloupání přiznal
Ke krádeži se přiznal 25letý Chomutovák. Poškozeným oknem se dostal do kolárny domu na chomutovském sídlišti kde nalezl klíče od bývalé sušárny. Oba prostory prohledal a odcizil zde věci za téměř 35 tisíc korun. Dalších sedm tisíc pak bude stát oprava poškozených věcí. K činu se muž přiznal, byl obviněn z krádeže a propuštěn. Jeho další vyšetřování bude probíhat na svobodě.
 
Napadl přítelkyni
Klášterečtí  policisté vyjížděli do ulici Václava Řezáče kde došlo k napadení ženy. 36letý muž, po návratu z restaurace, nejdříve slovně a pak i fyzicky napadl svou bývalou přítelkyni, se kterou žije ve společné domácnosti. Ke zranění oznamovatelky nedošlo, s mužem byl incident projednán a ten následně z bytu odešel. Po došetření bude přestupek zaslán na příslušnou komisi městského úřadu.
 
 

vytisknout  e-mailem