Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nechal se zamknout v herně a pak vybíral peníze

LIBEREC Policisté ho již obvinili. 

Libereckým kriminalistům se podařilo objasnit dva případy vloupání, které se staly  na počátku tohoto března a odhalit pachatele, který se jich měl dopustit. Policejní komisař ho už obvinil ze dvou trestných činů, a to z krádeže a z poškozování cizí věci, a to na základě následujících zjištění.

Na počátku března  se 23 letý mladý muž vloupal do prodejny s textilem, kde kromě mikin, triček, riflí a zimních bund vzal také cigarety. Další jeho skutek se odehrál v jednom z hrádeckých herna barů. Před zavřením provozovny se ukryl, aniž by o něm personál věděl, a nechal se v ní zamknout. Čas strávený v herně využil k vloupání do výherních automatů. Poškodil jich celkem sedm a vyinkasoval z nich přes třicet tisíc korun. K tomu se ještě posilnil sedmi energetickými nápoji za bezmála třista korun. Celkově v obou případech však způsobil škodu za více jak padesát tisíc korun.

Vyšetřování je proti muži vedeno na svobodě a v případě, že jej soud uzná viným, může mu hrozit až tříletý trest odnětí svobody.

 

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz    974 466 207

vytisknout  e-mailem