Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nechtěl benzín, ale peníze

CHOMUTOV - Lupič z místa s penězi utekl, Při prodeji podváděl, Na silnici pozor.... 

Nechtěl benzín, ale peníze

V sobotu, před sedmou hodinou ráno, přišel na benzínovou čerpací stanici ve Březně neznámý maskovaný muž. Na obsluhu namířil zbraň a požadoval vydání tržby. Poškozená mu vydala z kasy hotovost a neznámý muž z místa utekl. Nikdo nebyl naštěstí zraněn. Po totožnosti neznámého muže nyní pátrají kriminalisté, skutek vyšetřují jako loupež.  

Při prodeji podváděl

Až tříleté vězení hrozí v případě odsouzení 33letému muži z Prahy. Prostřednictvím další osoby prodal poškozenému za částku 7500 korun mobilní telefon, který vydával za nový se záručním listem. Když však poškozený přístroj doma zkoumal, zjistil, že se o garantovaný výrobek nejedná a telefon uvedenou hodnotu nemá. Policisté v Kadani  jednání muže vyhodnotili jako podvod.

Na silnici pozor

V sobotu nad ránem vyšetřovali dopravní policisté nehodu, ke které došlo v Kadani, ulice 5. Května. 60letá žena přebíhala vozovku a vběhla do silnice v době, kdy tudy projíždělo vozidlo Renault Kangoo. Došlo ke střetu a následnému pádu ženy na silnici. Zranění ženy si vyžádalo převoz do pražské nemocnice, alkohol byl u účastníků vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou. Škoda na vozidle – 5 tisíc korun. Nadále vyšetřují policisté z dopravního inspektorátu.

Požár v rodinném domě

V pátek, v dopoledních hodinách, vyjížděli policisté z Jirkova a hasiči do obce Vysoká Pec Drmaly. Hořet zde začalo v rodinném domě poškozeného. Na místě přítomný vyšetřoval hasičů stanovil, že k požáru došlo v důsledku technické závady na horkovodu, který vede z krbu. Uvedená událost se obešla bez zranění, škoda byla vyčíslena na půl milionu korun. Věc si hasiči převzali k dořešení. 

Ze školy zmizel počítač

Policisté v Kadani pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který vnikl do budovy jedné místní školy, odkud odnesl počítač. Dostal se až do prázdné třídy a tam ze stolu pedagoga odcizil volně položený notebook s příslušenstvím. Škola vyčíslila škodu na 28 tisíc korun.

Dva na jednoho

Dva muži z Klášterce nad Ohří ve věku 23 a 24 let napadli na ulici před místní restaurací poškozeného. K incidentu došlo v pátek, v nočních hodinách. Přesile se napadený neubránil a utrpěl zranění, která si vyžádala ošetření u lékaře s následnou dobou léčení. Policisté v Klášterci nad Ohří nyní vyšetřují, proč k uvedenému jednání došlo, útočníci se budou zodpovídat z trestných činů výtržnictví a ublížení nad zdraví.

 

29. února 2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem