Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nedal přednost autu na hlavní silnici

KROMĚŘÍŽSKO: Při nehodě, která si vyžádala dvě lehce zraněné osoby, byla poškozena čtyři vozidla. 

Včera odpoledne okolo půl druhé došlo na tříramenné křižovatce ulic Kojetínská a Ulička v Kroměříži k dopravní nehodě, při které se lehce zranily dvě osoby. Zároveň došlo k poškození čtyř vozidel.

Čtyřiadvacetiletý řidič osobního vozidla Renault Megane při vyjíždění z vedlejší silnice Ulička nedal přednost dvacetileté řidičce automobilu Peugeot 406, která jela po hlavní komunikaci Kojetínská ve směru od centra města k dálničnímu přivaděči. Došlo ke střetu, při kterém byl peugeot odhozen do protisměru, kde narazil do betonové zdi, popelnice a zaparkovaného automobilu Škoda Fabia. Po nárazu se škodovka posunula dozadu a vrazila do za ní stojícího vozu Škoda Fabia Combi.

Při nehodě se lehce zranili oba řidiči. Dopravní policisté u nich vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou. Na všech vozidlech vznikla předběžná škoda 345 tisíc korun. Největší škoda ale byla způsobena na automobilu Renault, a to 300 tisíc korun. 

Po dobu vyšetřování dopravní nehody byla komunikace uzavřena. Vzhledem k hustotě silničního provozu jsme požádali o součinnost městské strážníky, kteří odkláněli provoz.

25. listopadu 2016, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

nehoda v Kroměříži

nehoda v Kroměříži 

Detailní náhled

nehoda v Kroměříži

nehoda v Kroměříži 

Detailní náhled

nehoda v Kroměříži

nehoda v Kroměříži 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem