Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Nedávejte zlodějům příležitost

Tábor – Auto není trezor. 

Pátráme po zloději, který v době od šesté hodiny večerní pondělí dne 23. března do půl osmé hodiny ranní úterý dne 24. března 2020 vnikl násilím do osobního automobilu tovární značky Kia Seed, zaparkovaného za domem číslo 2824 v Havanské ulici na Sídlišti Nad Lužnicí v Táboře. Z vozu odcizil zde zanechanou koženou aktovku. Majiteli tím způsobil celkovou škodu ve výši 3 000 korun.

Vzhledem k tomu, že se uvedeného jednání dopustil v době nouzového stavu, vyhlášeného usnesením vlády České republiky č. 194 ze dne 12. 3. 2020, je ohrožen zvýšenou trestní sazbu, a to konkrétně trestem odnětí svobody na dobu od dvou do osmi let.

Po pachateli pátrají policisté táborského obvodního oddělení. Jakékoliv poznatky z místa činu, které by mohly přispět k objasnění tohoto skutku, sdělte policistům na jejich služebnu prostřednictvím telefonní linky číslo 974 238 700.

Opětovně tímto připomínáme, že „Auto není trezor“ a zanechávat ve vozidle cokoliv, co by mohlo padnout do oka zlodějům, se nevyplácí. Buďme i v této době více než obezřetní.

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

24. března 2020

vytisknout  e-mailem