Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nedávejte zlodějům šanci

TRUTNOVSKO - Další ze zbytečných krádeží. 

V pondělí odpoledne 8. 9. 2014 se na trutnovské policisty obrátila s žádostí o pomoc čtyřiašedesátiletá žena, která se stala obětí dosud neznámého zloděje. Z výpovědi poškozené a z následně provedeného šetření vyplynulo, že dosud neznámý zloděj oznamovatelce v průběhu několika mála minut odcizil její kabelku. Uvedené zavazadlo si poškozená pověsila na mříž jednoho z prodejních stánků v Horním Starém Městě a nevěnovala mu dostatečnou pozornost. Uvnitř kabelky se v době krádeže nacházela peněženka s uloženou finanční hotovostí, osobní doklady, svazek klíčů a platební karta. Muži zákona uvedené protiprávní jednání zaprotokolovali pro podezření ze spáchání přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které může být soudem uložen trest odnětí svobody až na dva roky.
Místní muži zákona se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování po neznámém chmatákovi a odcizených věcech intenzivně pátrají. 
Policie České republiky v Trutnově tímto opětovně žádá všechny občany, aby si na své osobní věci a jiné cennosti dávali mnohem lepší pozor. Nedávejte šanci zlodějům svou nepozorností a někdy až lehkomyslností.
por. Bc. Udo Ertner
9. 9. 2014 v 10:55

vytisknout  e-mailem