Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Nehoda na cyklostezce - hledáme svědky

České Budějovice - Cyklistka se zranila při střetu s mužem na in-line bruslích - hledáme svědky. 

Českobudějovičtí dopravní policisté ze skupiny dopravních nehod žádají svědky nehody z cyklostezky o pomoc. K dopravní nehodě došlo v úterý 7. dubna 2020 kolem 17.20 hodin poblíž Bavorovic na hojně využívané cyklostezce mezi obcemi Bavorovice a České Budějovice.

Došlo zde ke střetu cyklistky, která jela směrem na obec České Budějovice a mužem na in-line bruslích. Ten  jel ve směru na obec Bavorovice. Cyklistka v daném úseku za obcí Bavorovice předjížděla dvojici cyklistů, muže středního věku a před ním jedoucího chlapce ve věku kolem osmi let.

Tito svědci nehody z místa odjeli, jejich svědectví by však mohlo zásadním způsobem přispět k objasnění šetřené dopravní nehody. Kolo malého cyklisty mělo totiž po  nehodě padnout nebo narazit na jízdní kolo cyklistky, která se při nehodě poranila. Zda došlo ke zranění i malého cyklisty se zatím nepodařilo zjistit.

Vzhledem k velkému pohybu chodců, cyklistů i bruslařů na in-linech na uvedené cyklostezce je pravděpodobné, že střet i pád cyklistky viděly ještě další osoby, které by také mohly přispět k objasnění vyšetřované události.

Dvojice pospaných cyklistů nebo další svědci ať kontaktují policisty na lince 158 nebo přímo vyšetřovatelku případu prap. Květu Kubešovou na tel. 974 226588 nebo 974 226 580.

mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

16. dubna 2020 

Odkazy do noveho okna

Nehoda na cyklostezce I

Nehoda na cyklostezce I 

Detailní náhled

Nehoda na cyklostezce II

Nehoda na cyklostezce II 

Detailní náhled

Nehoda na cyklostezce III

Nehoda na cyklostezce III 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem