Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nehoda na R10

Mladoboleslavská R10 několik hodin uzavřena 

Na mladoboleslavské R10 došlo ve středu 14. listopadu 2012  před 22. hodinou k nehodě kamionu. Celá R10 byla více než sedm hodin v obou směrech uzavřená.

Sedmatřicetiletý řidič kamionu jel od Prahy směrem na Mladou Boleslav, nezvládl řízení a havaroval. Kamion se převrátil na bok přes středová svodidla a zablokoval rychlostní komunikaci v obou směrech. Na silnici se vysypal převážený náklad. Došlo k úniku provozních kapalin.Na místo byly přivolány policejní hlídky, které komunikaci okamžitě v obou směrem uzavřely a odkláněly dopravu po objízdných trasách. Řidič utrpěl lehké zranění. Policisté provedenou dechovou zkouškou vyloučili, že by před jízdou nebo během jízdy požil alkoholické nápoje. Škoda byla předběžně vyčíslena na několik milionů korun. Příčiny havárie policisté prošetřují.

Kolem půl páté ráno 15. listopadu policisté obnovili dopravu ve směru z Prahy na Mladou Boleslav. V opačném směru byl krátce před osmou hodinou zprovozněn jeden jízdní pruh. Po ukončení odklízecích prací bude obnoven provoz v celém rozsahu.

 

vytisknout  e-mailem