Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehoda na sedmičce

LOUNY - Hlavní tah na Prahu byl v neděli zpomalen dopravní nehodou. 

V neděli, kolem 13. hodiny, vyjížděli policisté na komunikaci I. třídy č. 7 k obci Smolnice, odkud byla hlášena dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Došlo k ní poté, co řidič osobního automobilu zn. Škoda Felicia, jedoucí od Slaného směrem na Louny, nedodržel bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem Škoda Octavia, jehož řidička ve stejném směru byla na křižovatce nucena přibrzdit v důsledku silničního provozu (odbočující vozidla na obec Smolnice). Řidič felicie narazil přední částí do oktávky, přičemž se lehce zranila jeho spolujezdkyně. Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Cca po hodině byl provoz na komunikaci plně obnoven. Nehoda je v šetření dopravní policie.

Z domku zmizel zahradní nábytek a zařízení na čepování piva

Do zahradního domku v Lipenci na Lounsku vnikl v minulých dnech dosud neznámý pachatel. Odcizil zejména zahradní nábytek, a to 12 skládacích lavic a šest stolů. Dále si přisvojil pivní pípu s chlazením, narážeč pivního sudu, prázdný pivní sud a domácí kino. Svým jednáním tak způsobil škodu za 15 300 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Rodičům vybíral z jejich účtu peníze

Dvaačtyřicetiletého muže ze Žatce stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V místě svého trvalého bydliště, kde žije se svými rodiči se opakovaně zmocnil jejich platební karty a z jejich účtu jim prostřednictvím bankomatu neoprávněně vybral peníze. Celkem se jednalo o šest výběrů. Způsobil jim tím škodu za 54 tisíc korun. Bude-li odsouzen, může být podle trestního zákoníku potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let. 

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 20. dubna 2015

 

vytisknout  e-mailem