Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Nehoda není náhoda VII

Ostrava ulice Volgogradská; Dr. Martínka; 1. května; Vratimovská 

K dopravní nehodě došlo dne 29. 5. 2009 v době od 6. 00 do 15.00 hodin v Ostravě Zábřehu.


Na ulici Volgogradské, ve dvorní části komplexu Kotva, dosud nezjištěný řidič osobního vozidla Škoda, narazil při parkování do osobního vozidla Hyundai Lantra.
Policisté žádají občany, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace  a pomohli by tak objasnit skutečnosti vedoucí k objasnění skutkového stavu věci, aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na kterékoliv oddělení Policie ČR, či na tel. č. 974 725 576 prap. Wewiorkovi nebo na linku 158.

Dne 2. 6. 2009 ve 14.30 hodin došlo v Ostravě Hrabůvce, na nepojmenované komunikaci souběžné s ulicí Dr. Martínka, k dopravní nehodě dvou cyklistů.


Jeden z cyklistů, z dosud neznámých příčin, upadl po předejtí druhým cyklistou. Při nehodě došlo ke zranění cyklisty, který z místa nehody odešel pěšky, za pomocí druhého cyklisty, na Polikliniku v Ostravě Hrabůvce.
Policisté žádají občany, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace  a pomohli by tak objasnit skutečnosti vedoucí k objasnění skutkového stavu věci, aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na kterékoliv oddělení Policie ČR, či na tel. č. 974 725 596 prap. Buchbauerovi nebo na linku 158.

K dopravní nehodě došlo dne 3. 6. 2009 kolem 12.15 hodin v Polance nad Odrou, na ulici 1. května, na železničním přejezdu při vlakové zastávce Polanka nad Odrou.


Řidiči nákladního vozidla Peugeot Boxer při projíždění zabezpečeného železničního přejezdu, po předchozím zvednutí závor, náhle bez zvukového znamení zadní závora uzavřela výjezd z přejezdu. Řidič následně do této závory narazil.
Policisté žádají občany, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace  a pomohli by tak objasnit skutečnosti vedoucí k objasnění skutkového stavu věci, aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na kterékoliv oddělení Policie ČR, či na tel. č. 974 725 587 prap. Homolové nebo na linku 158.

K dopravní nehodě došlo dne 3. 6. 2009 ve 14.02 hodin v Ostravě Kunčicích na ulici Vratimovské.


Neznámý řidič řídil osobní vozidlo tmavé barvy směrem od ulice Lešetínské, kdy asi 150 metrů před ulicí Rudnou, narazil levou stranou vozidla do souběžně jedoucí tramvaje č. 9. Neznámý řidič poté z místa nehody ujel.
Policisté žádají občany, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace  a pomohli by tak objasnit skutečnosti vedoucí k objasnění skutkového stavu věci, aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na kterékoliv oddělení Policie ČR, či na tel. č. 974 725 580 prap. Mendlovi nebo na linku 158.
 

vytisknout  e-mailem