Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Nehoda s tragickými následky

Silnice byla téměř 3 hodiny uzavřena 

 

4.9. DN

   Včera okolo půl deváté večer došlo mezi obcemi Živanice a Břehy u Přelouče k vážné dopravní nehodě, při které byla jedna osoba smrtelně zraněna.

   Pětačtyřicetiletá řidička vozidla Ford Sierra jela z obce Břehy směrem k obci Živanice a na úseku silnice II/333 v lesním porostu se střetla s osobou s jízdním kolem. Jednašedesátiletý muž utrpěl při dopravní nehodě smrtelná zranění. Bohužel ani přivolaní záchranáři mu již nemohli pomoci. Přítomnost alkoholu v dechu řidičky byla vyloučena orientační dechovou zkouškou provedenou na místě vyšetřujícími policisty. Příčiny a okolnosti této tragické události jsou předměte dalšího šetření.

 



4.9. DN
   Policisté naléhavě žádají občany, pokud mohou svým svědectvím přispět k objasnění nehody, aby se obrátili na nejbližší policejní oddělení nebo na linku 158. Jde nám především o skutečnost, kdy před výše zmiňovaným vozidlem Ford Sierra mělo údajně jet jiné vozidlo, které ze silnice II/333 odbočilo vlevo (ve směru jízdy k obci Živanice) k obci Přelovice či Vlčí Habřina.

 

 

vytisknout  e-mailem