Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nehodáři v akci

KLADENSKO – Během včerejšího dne řešili dopravní policisté tři dopravní nehody. 

K první nehodě vyjížděli policisté skupiny dopravních nehod po sedmé hodině ranní do obce Hostouň. Sedmadvacetiletý řidič motorového vozidla zn. Mercedes-Benz Sprinter projížděl ulicí Hájecká ve směru do ulice Na Skalech, přičemž při průjezdu křižovatkou s ulicí Sportovní nedal přednost vozidlu Škoda Felicia, jehož třiatřicetiletá řidička přijížděla na křižovatce zprava a následně došlo ke střetu. Nehoda se obešla bez zranění, alkohol byl u obou účastníků vyloučen na místě provedenými dechovými zkouškami. Škoda byla vyčíslena na 90.000,- Kč.

Druhá dopravní nehoda se stala v obci Buštěhrad v ulici Tyršova před druhou hodinou odpolední. U základní školy, v místě autobusové zastávky zastavila s vozidlem zn. Toyota Auris sedmašedesátiletá žena. Když se s automobilem rozjížděla ve směru do centra obce, nedbala zvýšené opatrnosti a nepřesvědčila se, že v jízdním pruhu, do které ho chtěla zařadit, nejede jiné vozidlo. V tu chvíli tudy projížděl čtyřiačtyřicetiletý řidič vozidla zn. Renault Master, kterého si nevšimla a vjela mu do jízdní dráhy, přičemž narazila do právě projíždějícího automobilu. Alkohol byl vyloučen policisty na místě provedenými dechovými zkouškami. Ke zranění osob nedošlo. Škoda byla vyčíslena na 60.000,- Kč.

A poslední kolizi šetřili dopravní policisté po páté hodině odpolední v Kladně v ulici Americká. Pětačtyřicetiletá řidička osobního vozidla zn. Ford Focus jedoucí po místní komunikaci, z nezjištěných důvodů, vjela na pravou krajnici a na obrubník, kdy následně zazmatkovala a přidala plyn a rozjela se do ulice Švýcarská, kde přijela do protisměru a následně mimo vozovku, kde narazila do dopravního značení a do okrasného kamene. Dechová zkouška byla negativní, ke zranění nedošlo. Škoda se v tomto případě vyšplhala na 55.000,- Kč.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
19. března 2019

vytisknout  e-mailem