Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Nehodovost

Těžce zraněný řidič byl letecky transportován do Pardubické nemocnice 

     Během uplynulého víkendu bylo na našem okrese zaznamenáno deset dopravních nehod. Tři účastníci při nich byli zraněni lehce, jeden těžce, škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na téměř 235 tisíc korun.

     V pátek krátce před desátou hodinou přehlédla v České Třebové ženu jdoucí po krajnici 57letá řidička mazdy. Chodkyně byla při nehodě lehce zraněna. V pozdních večerních hodinách přehlédl v Lukavici dva chodce 38letý řidič octavie a jednoho z nich srazil. Při orientační dechové zkoušce chodec nadýchal více než 2,3 promile alkoholu.

    V sobotu krátce před třetí hodinou ráno objížděl v Lanškrouně skupinu chodců 24letý řidič fiatu. Jeden z nich ale vběhl do silnice přímo před projíždějící auto. Chodec, který nadýchal více než 1,6 promile alkoholu, byl při nehodě lehce zraněn.

     Krátce před osmou hodinou ráno nezvládl mezi Albrechticemi a Lanškrounem na namrzlé vozovce řízení 24letý řidič renaultu, dostal smyk a vyjel mimo vozovku, kde narazil nejprve do zábradlí a potom do dvou stromů. Řidič byl s těžkým zraněním letecky transportován do Pardubické nemocnice.


vytisknout  e-mailem