Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehodovost na Trutnovsku

Na nehodách nese vinu i alkohol  

Mostek 1.10.Narazil do značky
V pátek 1. 10. 2010 v dopoledních hodinách došlo v obci Mostek na Královédvorsku k nehodě. Řidič nákladního vozidla značky Ford při couvání narazil zadní částí do sloupku dopravní značky „Dej přednost v jízdě“, kterou poškodil. S řidičem policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Škoda je vyčíslena na 3 tisíce korun.

 

 

DKNL 2.10.Poškodil vozidlo
Pětapadesátiletý řidič vozidla značky Chevrolet Kalos narazil do zaparkovaného vozidla značky Škoda Fabia. Dopravní policisté na místě nehody zjistili, že dne 2. 10. 2010 v devět hodin dopoledne řidič kalosu v ulici Legionářská ve Dvoře Králové nad Labem nacouval do pravé přední části fabie. Dechovou zkouškou na alkohol byla u řidiče zjištěna přítomnost alkoholu v dechu. Přístroj Alkotest naměřil hodnoty 0,21 a 0,15 promile. Ke zranění osob nedošlo. Hmotné škody jsou vyčísleny na 10 tisíc korun.

 

Havárie motocyklu
TU 2.10.V sobotu 2. 10. 2010 v 15.30 hodin došlo na kruhovém objezdu na ulici Volanovská v Trutnově k havárii motocyklu Harley Davidson. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem způsobil znečištění vozovky naftou. Řidič motorky při průjezdu kruhového objezdu dostal na kluzkém povrchu smyk a došlo k pádu na levý bok. Při nehodě utrpěla lehké zranění spolujezdkyně, která byla převezena do trutnovské nemocnice k ošetření. Požití alkoholu policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda na motocyklu je vyčíslena na 10 tisíc korun.

 

Srážka s chodcem
DKNL 3.10.Dvacet minut před desátou dopoledne v neděli 3. 10. 2010 se stala na místní komunikaci ulice Poděbradova ve Dvoře Králové nad Labem dopravní nehoda. Došlo ke střetu vozidla tovární značky VW Sharan s chodcem. Podle dosavadního šetření řidič sharanu zřejmě nejel při pravém okraji vozovky, kdy přední částí narazil do chodce, který stál na středu komunikace. Chodec utrpěl těžké zranění a zůstává nadále hospitalizován v nemocnici ve Dvoře Králové nad Labem. Oba účastníci se podrobili dechovým zkouškám na alkohol, u řidiče policisté nezjistili požití alkoholu, naopak chodec nadýchal 1,86 promile alkoholu v dechu. Na vozidle je způsobena škoda 10 tisíc korun.
nprap. Věra Krejčová
4. 10. 2010
 

Nehoda s tragickým koncem:

Odkazy do noveho okna

DKNL 2.10.

DKNL 2.10. 

Detailní náhled

DKNL 3.10.

DKNL 3.10. 

Detailní náhled

Mostek 1.10.

Mostek 1.10. 

Detailní náhled

TU 2.10.

TU 2.10. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem