Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehodovost na Trutnovsku

Nehody se obešly bez zranění 

Nehoda v Úpici
Krátce před půlnocí v sobotu 12. března 2011 se stala nehoda na ulici Poděbradova v Úpici. Šestačtyřicetiletý řidič vozidla Toyota Corolla pravděpodobně po průjezdu pravotočivou zatáčkou nejel takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit vozidlo na vzdálenost, pro kterou měl rozhled. Při reakci na pohybující se zvíře u pravého okraje vozovky, vyjel vlevo a přední částí toyoty narazil do sloupu elektrického vedení, kamenného patníku a brány domu. Nehoda se obešla bez zranění a dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní. Hmotné škody jsou odhadnuty na 107 tisíc korun.

 

Alkohol na vině?
V Horním Lánově na Vrchlabsku došlo v neděli 13. 3. 2011 dvacet minut před desátou dopoledne k dopravní nehodě. Sedmadvacetiletý řidič osobního motorového vozidla Škoda Octavia při projíždění levotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy. Najel na zbytek inertního posypu u pravého okraje komunikace, dostal smyk a vyjel vlevo mimo komunikaci. Následně narazil přední částí škodovky do ochranné skříně předávacího bodu vedení kabelové televize a do oplocení pozemku u domu. Při nehodě nedošlo ke zranění osob. Řidič odmítl dechovou zkoušku na alkohol. Pokud alkoholické nápoje požil před jízdou, ukáže až rozbor krve, kdy se odběru podrobil v nemocnici. Hmotné škody jsou vyčísleny na 120 tisíc korun.

 

Řidič od nehody odešel
V neděli 14. března 2011 pár minut po půlnoci havaroval na místní komunikaci v ulici Vlčická, v blízkosti křižovatky ulic Horská a Dlouhá v Trutnově dosud nezjištěný řidič s vozidlem Škoda Octavia Combi. Při odbočování směrem od centra z ulice Horské do Vlčické pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy. Se škodovkou vyjel vpravo mimo komunikaci na chodník a pravou přední částí narazil do betonového schodu u domu. Po nehodě motorista vozidlo uzamkl a odešel. Hmotné škody jsou odhadnuty na 51 tisíc korun. Věc je v šetření dopravních policistů.

nprap. Věra Krejčová
14. 3. 2011
 

Odkazy do noveho okna

TU 14.3.

TU 14.3. 

Detailní náhled

TU 14.3.

TU 14.3. 

Detailní náhled

Úpice 12.3.

Úpice 12.3. 

Detailní náhled

Úpice 12.3.

Úpice 12.3. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem