Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Nehodu nepřežil

Frýdek-Místek - Další težkou dopravní nehodu šetřili policisté z Třince 

      Včerejšího dne krátce pod  druhé hodině odpolední  opět vyjížděli "dopraváci" z Třince do Jablunkova. Zde došlo ke střetu motocyklisty s osobním automobilem. Kolize se stala v úseku  vjzedu z obce Návsí na  tzv. obchvat Jablunkova a Hrádku.
Motorkář  chtěl předjet dvě osobní vozidla před ním. Při tomto manévru však došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem zv. VW Passsat. Třiatřicetiletý řidič automobilu se snažil  do poslední chvíle nehodě zabránit, ale neštěstí se odvrátit nepodařilo.  Střetli se pravým bokem auta.  Muž na motorce byl po nárazu do vozu odmrštěn na svodidla.
Náraz byl  silný a měl za následek velmi závažná zranění motorkáře. Na místě zasahoval vrtulník a muže v kritickém stavu  přepravil do fakultní nemocnice v Ostravě. Další účastníci nehody nebyli nijak zraněni. V noci jednatřicetiletý motorkář z Frýdecko-místecka, přes věškerou snahu lékařů, svým mnohačetným zraněním v nemocnici podlehl.
Provoz na obchvatu byl v důsledku této  tragické nehody  zcela uzavřen a to bezmála do 16:00 hodin. Po kyvadlovém řízení dopravy byl však  krátce po páté hodině zcela obnoven.

nprap. Bc. Vlastimil Starzyk
27. května 2011

vytisknout  e-mailem