Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tragická středa

RYCHNOVSKO - Střety jednostopých vozidel. 

Rychnovští policisté zadokumentovali během včerejšího dne dvě dopravní nehody, při kterých se střetli řidiči jednostopých vozidel s řidiči osobních aut. Srážka cyklisty bohužel byla fatální, devětapadesátiletý muž bohužel následkům na místě podlehl.

Druhý střet s jednostopým vozidlem, který hlídka z rychnovské Skupiny dopravních nehod ten den zadokumentovala, se stal půl hodiny před polednem v Rychnově nad Kněžnou. Řidič auta zn. Suzuki jedoucí po silnici č. I/14 od města a dále směřující na Vamberk s největší pravděpodobností přehlédl řidiče motocyklu zn. Jialing Juky jedoucího již po kruhové křižovatce z jeho levé strany. Devětapadesátiletému motocyklistovi nedal přednost a přední částí auta narazil do pravé přední části motorky. Po střetu záchranáři odvezli motorkáře se zraněním do nemocnice. K jinému zranění osob při tomto incidentu nedošlo. Alkohol policisté na místě provedenou dechovou zkouškou u obou řidičů vyloučili. Škoda této dopravní nehody je vyčíslena na 11.000 korun.

Policisté Obvodního oddělení Dobruška zastavili týž den v 15:25 v Olešnici v Orlických horách řidiče vozu zn. Hyundai. Při běžné silniční kontrole u sedmatřicetiletého muže z Nového Hrádku zjistili zákaz řízení všech motorových vozidel, který mu Městský úřad v Novém Městě nad Metují vyslovil do podzimu tohoto roku. Podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání mu tuto sankci s největší pravděpodobností ještě navýší.

por. Mgr. Alena Kacálková
18. srpna 2016

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

17.8. Rychnov nad Kněžnou 

Detailní náhled

Rychnovsko

17.8. Rychnov nad Kněžnou 

Detailní náhled

Rychnovsko

17.8. Rychnov nad Kněžnou 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem