Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Nehody Karlovarsko

KARLOVARSKÝ KRAJ 

Dne 4. a 5. 11. se v celém Karlovarském kraji stalo 13 dopravních nehod. Naštěstí nedošlo k žádnému smrtelnému ani vážnému zranění.
 
Největší škoda byla způsobena při dopravní nehodě mezi osobním automobilem Volskwagen Polo a Peugeot Partner. Řidička Volkswagenu jela z Dolního Rychnova směrem na Sokolov. Při jízdě se plně nevěnovala řízení a najela do protisměru, když se chtěla zařadit zpět, střetla se vozidlem Peugeot, které bylo nárazem odstrčeno na vedle stojící vozidlo. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, která nehodu zavinila. Provedená dechová zkouška vyloučila u řidičů požití alkoholických nápojů před jízdou. Škoda na všech třech vozidlech je předběžně vyčílena na částku 215 000 Kč.

Alkohol v dechu řidičky byl zjištěn u dopravní nehody v Chebu. Řidička Peugeotu před křižovatkou s ulicí Dukelsklá nedodržela bezpečnostní vzdálenost za vozidlem Ford Mondeo, které stavělo na křižovatce na červený signál stůj a následně došlo ke střetu vozidel. Při dechové zkoušce se prokázalo, že řidička Peugeotu je pod vlivem návykové látky, naměřené hodnoty ukázaly 0,51, 0,42 a 0,50 promile alkoholu. Řidičce byl na místě zadržen řidičský průkaz. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Škoda na vozidlech je předběžně vyčíslena ve výši 55 000 Kč.


nprap. Bc. Kateřina Dohnalová
7. listopadu 2010

vytisknout  e-mailem