Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Nehody, krádeže

SOKOLOVSKO, CHEBSKO - Případy 

SOKOLOV – Tragická dopravní nehoda
 
Dne 25. září 2012 v poledne došlo k tragické dopravní nehodě na rychlostní silnici R 6 poblíž Sokolova (viz obr. Vážná dopravní nehoda). Dvě ženy zde přecházeli silnici a starší z nich bohužel srazilo osobní vozidlo. Žena na místě podlehla svým zraněním. Žádáme svědky, kteří dopravní nehodu viděli, aby se přihlásili na bezplatnou telefonní linku 158. Příčina dopravní nehody je v šetření.
Upozorňujeme chodce, že rychlostní silnice R6 je výhradně určena pro motorová vozidla nikoli pro chodce a cyklisty.
 
SOKOLOV – Odcizil z auta kabelku ve chvíli, kdy žena ukládala nákup do auta
 
Sokolovští policisté zahájili 25. září 2012 úkony trestního řízení a sdělili 23letému muži podezření z přečinu krádeže. Podezřelý měl 20. září 2012 v 14:30 hodin v ulici Boženy Němcové v Sokolově přistoupit k osobnímu vozidlu poškozené, která ve chvíli kdy ukládala nákup do vozidla. Využil nepozornosti ženy a ze sedačky spolujezdce měl odcizit volně odloženou kabelku s celým obsahem. Poté se dal muž na útěk. Při útěku vyndal z kabelky pouze peněženku a kabelku odhodil. Žena dostala kabelku zpět. Odcizením peněženky vznikla ženě škoda ve výši 8 200 Kč.
Podezřelému nyní hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
 
SOKOLOV – Chtěli ukrást cigarety
 
Krádeže cigaret se nezdařila 2 mužům. Společně měli muži v Lokti nad Ohří vysadit dveře z pantů u vstupní brány do zahrady jedné z místních restaurací. Následně měli vniknout do restaurace a odcizit 18 kusů krabiček cigaret.
Při svém jednání byli přistiženi jedním z provozovatelů restaurace a z místa utekli. Oba byli následně zadrženi na útěku policejní hlídkou. Cigarety byly vráceny zpět do restaurace, škoda na poškozených vratech je vyčíslena na částku 600 Kč.
 
CHEB – Krádež rukavic
 
Jednatřicetiletý muž je podezřelý z krádeže v obchodním domě v Chebu. Policisté dne 25. září 2012 zahájili úkony trestního řízení a muži sdělili podezření z přečinu krádeže. Téhož dne měl muž v obchodním domě odcizit 5 párů pánských kožených rukavic v celkové hodnotě 1 350 Kč, uschovat si je pod oděv a projít prostorem pokladen bez zaplacení. Muž byl již v posledních třech letech odsouzen za obdobný trestný čin, nyní mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
CHEB – Poškodil zaparkované vozidlo
 
Policisté z Chebu sdělili 25. září 2012 podezření z poškození cizí věci 18letému muži z Chebu. Muž měl v ulici Truhlářská v Chebu na parkovišti rozbít skleněnou výplň u osobního vozidla a poškodit dveře, sloupek a střechu zaparkovaného vozu. Poškozené tak vznikla škoda ve výši 17 000 Kč. Podezřelému hrozí až jednoletý trest odnětí svobody.
 
CHEB - Dopravní nehoda, řidič usnul za volantem
 
Dne 25. 9. 2012 v brzkých ranních hodinách došlo k dopravní nehodě na silnici I/64 (viz. obr. Dopravní nehoda). Řidič osobního vozidla Škoda Felica jel ve směru od obce Hazlov na Aš. Řidič přejel se svým vozidlem do protisměru, kde přední částí vozidla narazil do stromu. Řidič přiznal, že při jízdě usnul. Dechová zkouška vyloučila požití alkoholu. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Škoda je předběžně vyčíslena na částku 22 tis. Kč.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
26. září 2012
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Vážná dopravní nehoda

Vážná dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem