Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehody na přechodech

MOST - Tři chodkyně skončily v nemocnici; Bezdůvodně napadli dvojici kamarádů; Před policií se schoval do komory.  

Dopravní policisté včera vyjížděli ke dvěma dopravním nehodám, při kterých došlo ke střetu vozidel s chodci. V ulici Zdeňka Štěpánka přecházela kolem 17.20 hodiny žena po vyznačeném přechodu pro chodce, když o ni zavadil řidič motorového vozidla značky Seat. Seniorka upadla na vozovku a byla s lehkým zraněním převezena do nemocnice. Alkohol nebyl u účastníků nehody zjištěn.

Druhá nehoda se stala o půl hodiny později v Litvínově. Tam se mladá řidička osobního vozidla značky Fiat střetla s dívkami, které přecházely v ulici Valdštejnská silnici po přechodu pro chodce. Nezletilé chodkyně byly převezeny do nemocnice. Dechová zkouška na alkohol byla u řidičky negativní. Hmotné škody nevznikly.  

 

Bitka bez motivu skončila příjezdem policie

Napadení dvou mužů u jedné litvínovské restaurace řešili policisté začátkem listopadu kolem 04. hodiny. V prostoru východu z restaurace tam měli napadnout dva muži dvojici kamarádů. Podezřelí ve věku 36 a 23 let se s neznámou dvojicí nejprve bavili a poté došlo ke slovní rozepři. Po ní mladší z podezřelých napadl několika ranami pěstí do obličeje 25letého muže a poté se pustil pěstmi do jeho o rok staršího kamaráda. Toho povalil na zem a druhý podezřelý, 36letý muž, ho kopnul do hrudníku a přidal několik ran pěstí do obličeje a břicha. Oba napadení muži měli viditelná zranění, se kterými lékařské ošetření nevyhledali. Oba podezřelí si převzali od policie záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví

 

Nechtělo se mu do vězení, policisté ho našli schovaného v bytové komoře

Nástup do vězení oddaloval 28letý muž z Mostu. Na toho vydal okresní soud v Mostě příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Muž měl do věznice nastoupit do konce října. To však neučinil, i když si výzvu k nástupu do věznice převzal osobně již v září. Policie po muži pátrala a tento týden ho objevila v bytě rodičů. Muže hlídka našla schovaného v bytové komoře. Mostečan si od policistů převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Ještě týž den byl předán pracovníkům vězeňské služby.

 

Zloděj vybral kůlnu na zahradě

Nevítaného hosta zaznamenal majitel rodinného domku v jedné obci na Mostecku. Neznámý lapka vnikl na oplocený pozemek u domu a poté se dostal do nezajištěné kůlny. Uvnitř odcizil motorovou pilu, horské kolo a paintballovou pistoli. Poškozený majitel krádež ohlásil obrnickým policistům a hmotnou škodu vyčíslil na částku 20 000 korun.

 

Lapka ukradl ženě v baru kabelku

Nepříjemným zjištěním skončila návštěva jednoho mosteckého baru pro mladou ženu z obce na Mostecku. Ta byla v restauračním zařízení o víkendu s přáteli. Na sedačce měla položenou svoji kabelku, o kterou v nestřeženém okamžiku přišla. Ženě neznámý pachatel odcizil kromě kabelky i mobilní telefon, osobní doklady, platební kartu, kosmetiku a zlaté šperky. Okradená vyčíslila škodu na částku 30 tisíc korun a krádež oznámila mosteckým policistům.

 

Zloděj připravil nakupující o celý nákup

Taška s nákupem na zadním sedadle osobního auta zřejmě přilákala neznámého pobertu na parkovišti u litvínovského supermarketu. Do vozidla tovární značky Škoda vnikl násilím a poté tašku s věcmi během pár minut odcizil. Poškozený motorista krádež vloupáním nahlásil na obvodním oddělení Policie ČR v Litvínově a škodu vypočítal na necelé dva tisíce korun.

 

 

nprap. Ludmila Světláková

Most 20. listopadu 2015

 

vytisknout  e-mailem