Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehody na Trutnovsku

Policie hledá svědky dopravní nehody  

Narazil do prodejny
Na pátek 11. 2. 2011 na sedmou hodinu ranní nebude zrovna v dobrém vzpomínat šestačtyřicetiletý řidič vozidla VW Passat. Při vjíždění na parkoviště před budovou prodejny v ulici Královédvorská v Trutnově zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy. Při zatáčení na kluzkém a zledovatělém povrchu parkoviště dostal smyk a pravou přední částí narazil do vchodových vrat prodejny. Dechovou zkouškou nebylo prokázáno požití alkoholických nápojů. Ke zranění nedošlo a hmotná škoda je odhadnuta na 90 tisíc korun.

 

Z místa nehody ujel
TU Horská 11.2.Na ulici Horská u autobusové zastávky v Trutnově došlo v pátek 11. 2. 2011 před pátou hodinou odpoledne k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič s osobním vozidlem Škoda Felicia zelené barvy nezastavil za vozidlem hromadné dopravy osob v době, kdy autobus značky Irisbus zastavil jako druhé vozidlo v zastávce bez nástupního ostrůvku. Při objíždění stojícího autobusu narazil pravou přední částí škodovky do levé zadní části irisbusu. Po nehodě z místa ujel. V té době se v autobuse přepravovalo celkem 17 pasažérů, k jejich zranění nedošlo. Dechová zkouška na alkohol s řidičem autobusu byla negativní. Hmotná škoda je vyčíslena na 20 tisíc korun. Po viníkovi policisté pátrají.
Policie žádá případné svědky této nehody, kteří by mohli uvést jakoukoliv informaci, nechť zavolají na bezplatnou linku 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát v Trutnově.

Poškození tří vozidel
Během dopoledne v sobotu 12. 2. 2011 ve Špindlerově Mlýně dosud nezjištěný řidič poškodil tři zaparkovaná osobní vozidla. Při jízdě podél automobilů značek BMW, Škoda Superb Combi a Ford Focus levou přední částí a levým bokem narazil do vozidel, která stála při levé straně parkoviště. Z místa nehody pak bez oznámení odjel. Majitelům vznikla hmotná škoda 75 tisíc korun. Po řidiči i vozidle policisté intenzivně pátrají.

nprap. Věra Krejčová
14. 2. 2011
 

Odkazy do noveho okna

ŠM 12.2.

ŠM 12.2. 

Detailní náhled

ŠM 12.2.

ŠM 12.2. 

Detailní náhled

ŠM 12.2.

ŠM 12.2. 

Detailní náhled

TU 11.2.

TU 11.2. 

Detailní náhled

TU 11.2.

TU 11.2. 

Detailní náhled

TU Horská 11.2.

TU Horská 11.2. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem