Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehody na Trutnovsku

Lehce zraněni dva spolujezdci 

DKNL 15.8.Poškodil vrata u garáže a ujel
V pondělí 16. 8. 2010 oznámil dopravním policistům šestašedesátiletý muž poškození vjezdových vrat garáže. Šetřením muži zákona zjistili, že dosud neznámý řidič kolem páté hodiny odpoledne 15. 8. 2010 pravděpodobně nezvládl řízení a narazil do vjezdových vrat garáže v ulici Karolíny Světlé ve Dvoře Králové nad Labem. Z místa dopravní nehody ujel a nehodu neohlásil. Policisté předpokládají, že by mohlo jít o terénní motocykl. Majiteli byla způsobena škoda ve výši 5 tisíc korun.
Pokud by někdo ze svědků této události mohl poskytnout konkrétní informace, policie žádá, aby neprodleně zavolal na bezplatnou linku 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát v Trutnově.

 

Dolní Olešnice 16.8.Dva zranění při dopravní nehodě
V obci Dolní Olešnice došlo v pondělí 16. 8. 2010 před čtvrtou hodinou odpoledne k havárii osobního vozidla značky SSANG YONG Musso. Devětačtyřicetiletý cizinec zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu prudkou pravotočivou zatáčkou najel s vozidlem na pravou krajnici. Následně dostal smyk, vyjel mimo komunikaci a narazil do pařezu. Vozidlo se nárazem převrátilo přes střechu zpět na kola. Při nehodě došlo ke dvěma lehkým zraněním spolujezdců. Rychlá záchranná služba je převezla do nemocničního zařízení ve Vrchlabí. Požití alkoholických nápojů řidičem policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda na vozidle je 90 tisíc korun.
nprap. Věra Krejčová
17. 8. 2010

 

Odkazy do noveho okna

DKNL 15.8.

DKNL 15.8. 

Detailní náhled

Dolní Olešnice 16.8.

Dolní Olešnice 16.8. 

Detailní náhled

Dolní Olešnice 16.8.

Dolní Olešnice 16.8. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem