Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehody na Trutnovsku

Balík slámy poškodil vozidlo 

Strážné 11.8.Střet dvou vozidel
V obci Strážné, na křižovatce místních komunikací před Obecním úřadem, došlo 11. srpna 2010 k dopravní nehodě. Řidič vozidla VW Sharan zřejmě nedal na křižovatce nerozlišené dopravními značkami přednost v jízdě vozidlu Škoda Roomster jedoucímu z pravé strany. Narazil do levé přední části škodovky. Dechová zkouška na alkohol byla u obou řidičů negativní. Ke zranění osob nedošlo a způsobená hmotná škoda je vyčíslena na 160 tisíc korun. 

 

 

Horní Malá Úpa 10.8.Balík slámy poškodil vozidlo
Poškození zaparkovaného vozidla značky Dacia Logan v Horní Malé Úpě zjistil v nočních hodinách 10. 8. 2010 jeho majitel. Podle dosud zjištěných skutečností došlo k nehodě, že neznámý řidič s nezjištěným vozidlem pravděpodobně špatně zajistil přepravovaný náklad balíků slámy. Při jízdě do kopce došlo k uvolnění jednoho kusu balíku, který se rozkutálel směrem dolů. Narazil do přední části zaparkované dacie a dřevěných klád, které slouží jako oplocení budovy. Balík slámy se kutálel dál a skončil pod strání v lesním porostu. Neznámý řidič z místa kuriozní nehody odjel. Hmotné škody jsou odhadnuty na 21 tisíc korun.

 

Mladé Buky 11.8.Zranění dvou cyklistek
Ke zranění dvou cyklistek došlo ve středu 11. 8. 2010 kolem druhé hodiny odpoledne na místní komunikaci ulice Krkonošská v obci Mladé Buky. Cyklistka jedoucí vzadu zřejmě nedodržela bezpečnou vzdálenost za vpředu jedoucí cyklistkou, která reagovala zpomalením na situaci v silničním provozu a narazila do ní. Došlo k pádu obou žen na vozovku. Jedna byla převezena rychlou záchrannou službou do nemocnice v Trutnově a druhou ženu záchranáři ošetřili na místě. Požití alkoholických nápojů policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda na kolech je 1.500 korun.
nprap. Věra Krejčová
12. 8. 2010
 

Odkazy do noveho okna

Horní Malá Úpa 10.8.

Horní Malá Úpa 10.8. 

Detailní náhled

Horní Malá Úpa 10.8.

Horní Malá Úpa 10.8. 

Detailní náhled

Mladé Buky 11.8.

Mladé Buky 11.8. 

Detailní náhled

Mladé Buky 11.8.

Mladé Buky 11.8. 

Detailní náhled

Strážné 11.8.

Strážné 11.8. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem