Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehody na Trutnovsku

Alkohol a lehká zranění 

Řidiči vyvázli s lehkým zraněním
Mezi obcí Výšinka a Kocbeře došlo v pátek 15. 4. 2011 o půl čtvrté odpoledne ke střetu dvou osobních vozidel. Dopravní policisté na místě zjistili, že řidič vozidla VW Passat při jízdě zřejmě usnul a přejel do protisměrné části vozovky. V tu dobu zde projíždělo vozidlo značky Škoda Forman a následně došlo ke střetu předních částí automobilů. Při nehodě oba řidiči utrpěli lehké zranění. Dechová zkouška na alkohol byla u obou motoristů negativní. Hmotné škody jsou odhadnuty na 115 tisíc korun.

 

Vyhýbal se zvěři a havaroval
V pátek 15. 4. 2011 krátce po třetí hodině odpoledne havaroval mezi Žacléřem a Královcem šestadvacetiletý řidič vozidla značky Opel Vivaro. Při vyhýbání se lesní zvěři, která se pohybovala na vozovce, najel na pravou krajnici a narazil do sloupku svislého dopravního značení. Ke střetu se zvěří nedošlo. Požití alkoholických nápojů policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škody jsou vyčísleny na 13 tisíc korun.

 

 

Ujížděl hlídce policie
Na křižovatce ulic Vančurova a Josefa Šíra u městského kina ve Vrchlabí došlo v sobotu 16. 4. 2011 o půl třetí ráno k poškození zaparkovaného nákladního vozidla značky DAF. Dosud nezjištěný řidič s vozidlem značky Ford Taurus nerespektoval znamení k zastavení vozidla dávané hlídkou policistů a pokračoval v jízdě. Při průjezdu křižovatkou zřejmě nezvládl řízení, s vozidlem se dostal do smyku a přední částí narazil do zaparkovaného vozidla DAF. Z místa střetu ujel a na okraji Vrchlabí ford odstavil a utekl. Hmotné škody jsou vyčísleny na 22 tisíc korun. Po viníkovi policisté intenzivně pátrají.

 

Opilá cyklistka havarovala
Před polednem v sobotu 16. 4. 2011 havarovala s jízdním kolem značky Olpran osmačtyřicetiletá cyklistka. Při jízdě v obci Výšinka pravděpodobně vlivem opilosti nezvládla řízení svého bicyklu a upadla na vozovku. Vozidlem rychlé záchranné služby byla převezena do královédvorské nemocnice. Dechová zkouška na alkohol potvrdila podezření z požití alkoholických nápojů. Policisté jí naměřili hodnoty 2,99 a 3,31 promile alkoholu v dechu. 

nprap. Věra Krejčová
18. 4. 2011
 

Odkazy do noveho okna

Královec 15.4.

Královec 15.4. 

Detailní náhled

Královec 15.4.

Královec 15.4. 

Detailní náhled

Vrchlabí 16.4.

Vrchlabí 16.4. 

Detailní náhled

Vrchlabí 16.4.

Vrchlabí 16.4. 

Detailní náhled

Výšinka 15.4.

Výšinka 15.4. 

Detailní náhled

Výšinka 15.4.

Výšinka 15.4. 

Detailní náhled

Výšinka 16.4.

Výšinka 16.4. 

Detailní náhled

Výšinka 16.4.

Výšinka 16.4. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem