Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehody na Trutnovsku

Jedno lehké zranění 

SŠM 23.12.nowboardista lehce zraněn
Ve čtvrtek 23. 12. 2010 před devátou hodinou ráno došlo na křižovatce místní s účelovou komunikací u Hotýlku Diana ve Špindlerově Mlýně k dopravní nehodě. Policisté na místě zjistili, že chodec – snowboardista zřejmě vjel do vozovky těsně před přijíždějící osobní vozidlo značky Audi Q7 a narazil do jeho pravé části. Po střetu upadl na zem, kdy u něho došlo k lehkému zranění. Po ošetření v místním lékařském zařízení byl propuštěn do domácího léčení. Požití alkoholických nápojů policisté u řidiče audi vyloučili dechovou zkouškou. Přístroj Dräger naměřil u snowboardisty 1,42 promile alkoholu v dechu. Na osobním vozidle vznikla škoda 25 tisíc korun.

 

 

TU 24.12.Poškozena tři vozidla
Na ulici Mánesova v Trutnově se o Štědrém dni po jedné hodině odpoledne stala dopravní nehoda. Řidička vozidla značky Suzuki Grand Vitara po zaparkování u pravého okraje komunikace, částečně otevřela levé přední dveře ve chvíli, kdy zde projíždělo vozidlo Daewoo Matiz. Došlo k nárazu pravé přední části do otevřených dveří. Po střetu byl matiz odražen vlevo na zaparkovaný automobil Hyundai Getz. Při nehodě nedošlo ke zranění osob a hmotné škody jsou vyčísleny na 60 tisíc korun. U obou řidičů nebylo požití alkoholických nápojů prokázáno.

 

Řidič neznámý
Lipnice 24.12.V pátek 24. 12. 2010 krátce po třinácté hodině se mezi obcemi Horní Dehtov a Lipnice srazily dva osobní automobily. Dosud nezjištěný řidič se Škodou Felicia se při zařazování před předjížděné vozidlo Škoda Octavia narazil pravou zadní částí do jeho levé přední části. Po kolizi z místa nehody ujel. Dalším šetřením policisté zjistili, že řidič felicie předjížděl v místě, které je označeno vodorovnou dopravní značkou V3 – Podélná čára souvislá doplněná čárou přerušovanou, kdy souvislá čára je v jeho směru jízdy. U řidičky octavie požití alkoholických nápojů policisté vyloučili dechovou zkouškou. Hmotná škoda je odhadnuta na 10 tisíc korun.

nprap. Věra Krejčová
27. 12. 2010

Odkazy do noveho okna

Lipnice 24.12.

Lipnice 24.12. 

Detailní náhled

Lipnice 24.12.

Lipnice 24.12. 

Detailní náhled

ŠM 23.12.

ŠM 23.12. 

Detailní náhled

ŠM 23.12.

ŠM 23.12. 

Detailní náhled

TU 24.12.

TU 24.12. 

Detailní náhled

TU 24.12.

TU 24.12. 

Detailní náhled

TU 24.12.

TU 24.12. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem