Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehody na Trutnovsku

Viníci z místa nehod ujíždějí 

Poškození oplocení
Dopravní policisté zadokumentovali v pondělí 17. 1. 2011 poškození oplocení domu v ulici Slovany ve Dvoře Králové nad Labem. Minulý týden od středy do pátku 14. 1. 2011 dosud neznámý řidič poškodil zděný sloupek a jedno pole oplocení a z místa nehody bez oznámení ujel. Majiteli způsobil škodu 10 tisíc korun. Po viníkovi a jeho vozidle policisté intenzivně pátrají.

 

 

Narazil a ujel
Z neděle na pondělí 17. 1. 2011 neznámý řidič narazil do zadní části vozidla značky Škoda Felicia na parkovišti na ulici Mládežnická v Trutnově. Poté místo nehody opustil, aniž by věc nahlásil majiteli vozidla. Hmotná škoda je vyčíslena na 5 tisíc korun.
Policie žádá případné svědky, kteří se u místa nehody pohybovali a mohli by poskytnout jakoukoliv informaci, nechť volají bezplatnou linku 158.

 

Od nehody odjela
Pár minut po sedmé hodině ranní 17. 1. 2011 se stala v Rtyni v Podkrkonoší dopravní nehoda. Šestačtyřicetiletá řidička vozidla značky Renault Megane Scenic zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy a při odbočování na křižovatce vlevo dostala smyk. Došlo k nárazu do zaparkovaného vozidla Megane Grandtour. Po nehodě z místa odjela a kolizi nenahlásila. Na základě šetření mužů zákona byla později zjištěna. Řidička se podrobila dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Hmotné škody jsou odhadnuty na 10 tisíc korun.

nprap. Věra Krejčová
18. 1. 2011
 

Odkazy do noveho okna

DKNL 17.1.

DKNL 17.1. 

Detailní náhled

Rtyně 17.1.

Rtyně 17.1. 

Detailní náhled

Rtyně 17.1.

Rtyně 17.1. 

Detailní náhled

TU 17.1.

TU 17.1. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem