Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nehody se neobešly bez zranění

RYCHNOVSKO - Rychnovští dopravní policisté ve čtvrtek 20. 8. vyjížděli ke třem dopravním nehodám.  

Odpoledne krátce po páté hodině na kruhové křižovatce u Vamberka 68letý řidič motocyklu Yamaha nezvládl odbočení vpravo a přejel do protisměru. Zde se čelně střetl s protijedoucím osobním autem Seat Toledo. Řidič motocyklu utrpěl těžké zranění, se kterým byl převez do nemocnice. Dechové zkoušky obou řidičů měly negativní výsledek.
Při šetření nehody policisté zjistili, že osobní auto nemá platnou technickou kontrolu. Na motocyklu vznikla škoda 10.000 korun a na osobním autě 15.000 korun.
…………………………………………..
V podvečer mezi obcemi Přepychy a Týniště nad Orlicí 19letý řidič osobního auta Renault po projetí levotočivé zatáčky zahlédl stojící vozidlo ve směru jízdy. Aby se vozidlu vyhnul, najel ke středu vozovky a bočně se střetl s protijedoucím vozem Passat 51letého řidiče. Renault poté dostal smyk a vyjel vpravo mimo vozovku.
Jedna osoba utrpěla zranění. Vliv alkoholu dechové zkoušky neprokázaly. Škoda na vozidle Renault činí 50.000 korun, na passatu 40.000 korun.
……………………………………
 
Večer krátce po osmé hodině v Dobrušce 30letý řidič osobního auta Peugeot při vyjíždění z parkoviště vjel do vozovky ve chvíli, kdy z levé strany přijížděla motorka. Dvaapadesátiletý řidič motocyklu začal prudce brzdit, dostal smyk a stroj spadl na silnici. „Doklouzal“ až k osobnímu autu a došlo ke střetu. Řidič motocyklu utrpěl zranění, se kterým byl převez do nemocnice na ošetření a poté propuštěn.
Požití alkoholu u účastníků nehody na místě vyloučily dechové zkoušky. Škoda na autě činí 2.000 koruna  a na motorce 20.000 korun.
Libuše Holá
21. 8. 2014, 8:55
Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

20. 8. Dobruška 

Detailní náhled

Rychnovsko

20. 8. Dobruška 

Detailní náhled

Rychnovsko

20. 8. Přepychy 

Detailní náhled

Rychnovsko

20. 8. Přepychy 

Detailní náhled

Rychnovsko

20. 8. Přepychy 

Detailní náhled

Rychnovsko

20. 8. Vamberk 

Detailní náhled

Rychnovsko

20. 8. Vamberk 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem