Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Nehody se střelbou neřeší

LIBEREC - Spolujezdec chtěl nehodu řešit zbraní. 

Ve čtvrtek 23. srpna v 13.35 došlo v ulici Rochlická v Liberci k dopravní nehodě mezi dvěma osobními vozidly. Za vozidlem značky Audi A6 nedobrzdil řidič vozidla značky Škoda Felicia. Po nárazu vystoupili oba řidiči ze svých vozidel a začali zjišťovat následky střetu. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20 000 Kč. Po ,,ostřejší“ slovní výměně názorů řidičů vystoupil z felicie spolujezdec a začal řidiči audi vyhrožovat zastřelením krátkou střelnou zbraní. Muž z audi v obavě o svůj život z místa nehody odešel. Situace nenechala chladné další účastníky silničního provozu, kteří chtěli pomoci. Muž jim ale také začal vyhrožovat, nejprve slovně a následně vystřelil do vzduchu. Nakonec z místa nehody odešel neznámo kam.

Vzhledem k tomu, že byl předpoklad, že muž mohl odjet tramvají, kontrolovali policisté vybrané tramvajové linky, zda se v nich nenachází muž odpovídající popisu hledaného.

V současné době policisté Obvodního oddělení Liberec Vratislavice pátrají po muži, který se dopustil spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování a výtržnictví, za což mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. K jeho popisu víme, že se jednalo o muže ve věku 20 – 25 let, 180 – 190 centimetrů vysoké hubené postavy, bílé pleti, s hnědými kudrnatými vlasy po ramena, které měl vzadu částečně zapletené. Na sobě měl kraťasy s květinovým vzorem, volné tričko, tmavou kšiltovku a na předloktí ruky měl odřeninu.

por.Mgr.Ludmila Knopová
24. srpna 2012
tel. 724 179 464
email: tiskova.liberec@email.cz

vytisknout  e-mailem