Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehody skončily i zraněním

MOST - Ráno a večer došlo k nehodám se zraněními; Na policisty útočil, skončil v cele; Na internetu narazil na podvodníka. 

Dopravní policisté včera vyjížděli k dvěma nehodám, při kterých došlo ke zranění osob. Ráno řidič osobního vozu Kia jel po komunikaci I/27 a v obci Čepirohy narazil do vozidla značky Renault, které jelo před ním a které brzdilo vlivem silničního provozu.  Toto vozidlo bylo po nárazu odhozeno vpřed na osobní auto značky Ford a to narazilo do dalšího automobilu značky Fiat před ním. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidiče z renaultu. Alkohol u řidičů zjištěn nebyl. Škodu policie odhadla na částku 111 000 korun.

Další nehoda se stala v podvečerní době na silnici I/27 poblíž obce Kopisty. Tam došlo ke střetu cyklisty s osobním vozidlem, které jelo ve směru od obce Litvínov k obci Most. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření dopravní policie. Cyklista utrpěl při dopravní nehodě zranění zatím nezjištěného rozsahu. Dechové zkoušky na alkohol u účastníků nehody byly negativní. Hmotná škoda byla odhadnuta na částku 42 tisíc korun.

Peněženku není radno odkládat
O tom se přesvědčila jedna žena, která v mostecké restauraci přišla o svoji peněženku. Protože jí překážela při tanci, odložila si ji k obsluze restaurace. Žena poté z restaurace odešla a až ráno si vzpomněla, že jí chybí. Kromě peněženky jí chybí i pár tisíc korun. Nový majitel, který se peněženky nepozorovaně zmocnil, v ní našel platební kartu, kterou použil k několika platbám. Poškozená se nyní obrátila na policii, která se případem krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku zabývá.

Nákupy přes internet mohou být riskantní
Policie v Mostě vyšetřuje zřejmě podvodný prodej zboží na internetu. Poškozený muž z Mostecka si na internetovém portálu vyhlédl starožitnosti, které hodlal zakoupit. Následně s nabízejícím komunikoval a ten ho utvrzoval v tom, že zboží přijde co nevidět. Muž za nabízené zboží zaplatit více než 10 tisíc korun. Do současné doby balíček nepřišel a nabízející se stal nekontaktním. Policie věc šetří pro podezření z podvodu.

Agresivní muž útočil na policisty
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů násilí proti úřední osobě a výtržnictví 38letého muže z Litvínovska. Ten měl o víkendu, poté co byl zastaven z důvodu podezření z poškození policejního vozidla v obci na Litvínovsku, útočit na policisty. Na přítomnou hlídku zareagoval tak, že jednoho policistu vyzval jadrně k útoku a poté ho pěstí udeřil do hlavy a očí, pak ho pokousal na ruce. S ohledem na agresivitu muže další policisté proti agresorovi použili donucovací prostředky a ani oni se nevyhnuli ze strany výtečníka napadení. Muž byl zadržen a skončil v policejní cele. Vyšetřovatel podal podnět na vazební stíhání, muž byl nakonec propuštěn ze zadržení a je stíhán na svobodě. Za toto jednání mu hrozí v případě uznání viny až čtyřletý trest odnětí svobody.

nprap. Ludmila Světláková
Most 20. 12. 2017

vytisknout  e-mailem