Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nejčastěji se vloupávali

do sklepních kójí a vozidel 

Nejčastější trestnou činností, kterou v poslední době policisté náchodského regionu vyšetřují, jsou vloupání do sklepních kójí a do vozidel.
Policisté obvodního oddělení v Náchodě hledají zloděje, který se v blíže nezjištěnou dobu minulého týdne vloupal do sklepní kóje bytového domu na Václavické ulici. Pachatel odstranil zámek zajišťující dveře kóje a odcizil z ní čtyři pneumatiky a čtyři disky v celkové hodnotě 9.000 korun.
 
Policisté z obvodního oddělení v Jaroměři zase pátrají po zloději, který se vloupal do sklepní kóje panelového domu v Rybalkově ulici během uplynulého víkendu. Pachatel překonal visací zámek a z kóje odcizil dámské jízdní kolo a snowboard s botami, které tam měl majitel uskladněné.
 
Jaroměřští policsté vyjížděli v pondělí  dopoledne ještě k vykradenému automobilu Hyundai Tuscon ve Velichovkách. Neznámý pachatel tam na parkovišti u lázní během dopoledne, kdy tam bylo auto zaparkované, rozbil boční okénko. Z auta vybral navigaci, handsfree a dálkové ovládání k autorádiu, majitelce tím způsobil celkovou škodu 21.000 korun.

vytisknout  e-mailem