Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nejdřív okno, pak i dveře

CHOMUTOV - Muž se domáhal vstupu do bytu, Nadýchala.... 

Nejdříve do okna, pak do dveří

Chomutovští policisté vyšetřují incident, který se stal minulý pátek v ulici Vršovců. 49letý muž nejdříve bouchal do oken přízemního bytu a domáhal se vstupu. Pak poškodil vstupní dveře a dostal se až ke dveřím vedoucím do bytu poškozených.Když následně žena otevřela, začal ji napadat. Oprava poškozeného zařízení byla odhadnuta na 3 tisíce korun. Policisté muže na místě zdrželi, při následném vyšetřování zjistili, že za obdobné jednání byl již odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody před dvěma roky. Ani v tomto případě se obvinění z porušování domovní svobody nevyhne.     

Nadýchala

Hlídka policistů ze Března kontrolovala v neděli řidičku motorového vozidla. 41letou ženu podrobili dechové zkoušce, která byla pozitivní. Přístroj naměřil 2,44, 2,69 a 2,62 promile. Žena se přiznala, že během odpoledne požívala alkoholické nápoje. Když jí alkohol došel, dojela si pro jiný a v pití pokračovala. Nyní se bude zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Poškrábané auto

V Kadani pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který poškodil zaparkované osobní vozidlo. Auto nechal majitel před časem odstavené na ulici před domem a následně zjistil, že neznámý vandal poškrábal lak a způsobil i několik vrypů do laku. Oprava bude stát nejméně 30 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci. 

16.května 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem