Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nejdříve v herně pracoval a poté v ní kradl

JIČÍNSKO - Teď mu hrozí dva roky vězení 

Od konce února letošního roku pátrali novopačtí policisté po neznámém pachateli, který se vloupal do jedné z místních heren.
 Dovnitř se dostal  oknem na toaletě, které rozbil dlažební kostkou. Z baru pak odcizil LCD televizor JVC, satelitní přijímač s kartou a tři dětské automaty na oříšky, žvýkačky a bonbony, vše v celkové hodnotě téměř 18 tisíc korun.
 
Do pátrání po pachateli se zapojili i jičínští kriminalisté, kteří na základě provedeného šetření a zajištěných stop zjistili, kdo má vloupání na svědomí. Jedná se o pětatřicetiletého muže z Plzeňska, který se k činu doznal. Na svoji obhajobu uvedl, že nutně potřeboval peníze, a tak ho napadlo, že by se mohl vloupat do herny, ve které předtím pracoval.   Televizor a satelitní přijímač pak prodal náhodným známým a  dětské automaty, ze kterých vybral peníze, skončily v popelnici.

I když  možná tímto způsobem na chvíli vyřešil svoji ne zrovna příznivou finanční situaci, problému se přesto nezbavil. Peníze mu totiž chybí stále a navíc mu za přečin krádeže hrozí až dva roky vězení.
                                                                            
nprap. Hana Klečalová
14. června 2012 v 11:36

vytisknout  e-mailem