Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nejen ve Zlíně se včera kradlo

ZLÍNSKO: Lidem chybí peníze, jízdní kolo nebo notebook. 

Několik oznámení o různých krádežích přijali včera policisté ze Zlína, Luhačovic i Otrokovic.

Ze sklepní kóje v centru Zlína někdo v průběhu týdne odcizil sjezdové jízdní kolo značky GT poté, co vyštípal do drátěných dveří sklepa otvor. Škoda, kterou odcizením způsobil, činí asi deset tisíc korun.

Z prodejny elektra v Malenovicích zase někdo odcizil vystavený notebook značky ACER, čímž společnosti způsobil sedmitisícovou škodu.

Na Zálešné se včera během dne lapka po vytlačení okýnka otevřeného na ventilaci vloupal do sklepního pokoje v půldomku, odkud odcizil airsoftovou pistoli a finanční hotovost téměř osmdesát tisíc korun.

V Tlumačově zloděj odcizil motorovou koloběžku uzamčenou kovovými zámky k zábradlí. Škoda se vyšplhala na více než třináct tisíc korun. Případem se zabývají otrokovičtí policisté.

A policisté z Luhačovic od včerejška prověřují vloupání do volně stojícího stavebního kontejneru na pozemku v Pozlovicích, odkud zloděj v noci odcizil různé druhy pracovního nářadí za třicet sedm tisíc korun.

Všechny případy muži zákona prověřují jako krádež s dvouletou trestní sazbou, u krádeže peněz je potom trestní sazba až pět let odnětí svobody.  

9. srpna 2019, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem