Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Nejlepší policista za ÚO Šumperk

Vyhodnocení nejlepších policistů a zaměstnanců za rok 2012.  

Dne 6. prosince 2012 v dopoledních hodinách proběhlo v Kulturním domě v Loučné nad Desnou, slavnostní vyhodnocení nejlepších policistů a občanských zaměstnanců Územního odboru Policie České republiky Šumperk za rok 2012.
Stalo se již tradicí, že Policie České republiky Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje Územního odboru Šumperk hodnotí své výsledky a vyhodnocuje nejlepší policisty a zaměstnance podle odvedené práce a zásluh. I v letošním roce tomu nebylo jinak.
Jedná se o akci, při které jsou odměňováni policisté, pro které se heslo „Pomáhat a chránit“ stalo více než jen pracovním pokynem. Jedná se o policisty, kteří si plní velmi svědomitě a aktivně pracovní úkoly, a to i nad rámec svých pracovních povinností a jsou ochotni, kdykoli pomoci kolegům ale především našim občanům.
Vybraní policisté a občanští zaměstnanci převzali z rukou krajského ředitele policie Olomouckého kraje plk. RNDr. Jaroslava Skříčila a vedoucího Územních odboru Šumperk plk. Mgr. Libora Giesla svá ocenění.
Dalším bodem slavnostního odpoledne bylo předání medailí ředitele Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje za příkladné plnění úkolů nad rámec svých služebních a pracovních povinností. Šestnáct policistů převzalo tuto medaili z rukou krajského ředitele policie Olomouckého kraje plk. RNDr. Jaroslava Skříčila.
Závěrečným bodem slavnostního programu bylo předání pamětních medailí International Police Association sekce České republiky, které byly vydány u příležitosti dvacátého výročí vzniku této organizace v České republice.
Tyto medaile z rukou prezidenta International Police Association sekce České republiky pana Ing. Josefa Nerudy obdrželi tři ocenění za dlouholetý přínos a činnost v této organizaci.
 
 
Fotogalerie z akce zde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
por. Bc. Josef Bednařík 
6. prosince 2012
 

vytisknout  e-mailem