Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Největší distributor drog na Ašském výběžku

KARLOVARSKÝ KRAJ – Hrozí mu až desetileté vězení. 

Kriminalisté Karlovarského kraje se souhlasem státního zástupce zadrželi včera odpoledne, dne 15. 4. 2014 největšího distributora drog v Aši, který zásoboval drogami několik desítek osob na Ašsku i v sousedním Německu. 44letý muž ze Slovenska byl kriminalisty obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.
 
Na základě příkazu soudce provedli karlovarští vyšetřovatelé domovní prohlídku v objektu bývalého nočního klubu V.I.P. v Aši. Při ní bylo u obviněného cizince nalezeno kolem 150 dávek bílé krystalické látky (pervitin) a dále také zařízení na distribuci drog. Kriminalisté zadokumentovali, že distributor již prodal drogy za více než milion korun a zřejmé je i to, že toto číslo vzhledem k výslechu dalších osob bude narůstat.
 
VIDEO ZDE
 
Kriminalisté podají podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Ten si na rozhodnutí počká v policejní cele. V případě prokázání viny mu tak hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Zuzana Týřová
16. 4. 2014

vytisknout  e-mailem