Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Někdo odcizil čtyřkolku

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Uvítáme jakékoliv informace vedoucí k dopadení pachatele. 

Škodu za bezmála dvě stě tisíc korun způsobil neznámý pachatel čtyřiasedmdesátiletému muži z obce Lopeník, kterému odcizil čtyřkolku.

Ke krádeži došlo v noci ze středy 11. srpna 2021 na čtvrtek 12. srpna 2021. Čtyřkolku oranžové barvy typu CFMOTO CFORCE 820LE, RZ: 5Z5085, zloděj ukradl z pod přístřešku u rodinného domu. Odcizil ji společně s příslušenstvím, a to s namontovaným černým plastovým pluhem na odklízení sněhu, krycí bílošedou plachtou, dvěma přilbami a dále s osvědčením o registraci, které bylo uloženo v přepravním boxu čtyřkolky.

Krádeží se nyní zabývají policisté z Obvodního oddělení v Uherském Brodě. Pachatel se tímto jednáním dopustil trestných činů krádež a porušování domovní svobody, za což mu po dopadení hrozí až pětileté vězení. 

V souvislosti s touto trestnou činností žádáme o pomoc také veřejnost. Uvítáme jakékoliv informace vedoucí k dopadení pachatele. Lidé nám mohou zavolat na bezplatnou linku Policie ČR 158 nebo přímo policistům z Obvodního oddělení v Uherském Brodě na číslo 974 678 701.

13. srpna 2021, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem