Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Někdo se zřejmě dobře bavil

LIBEREC - Škodu za 35 tisíc korun způsobil neznámý sprejer, který svým výtvarným projevem poškodil v ulici Vyhlídková vozidlo VW Touareg.  

Policisté z obvodního oddělení Liberec -  Vesec pátrají po neznámém sprejerovi, který během dnešní noci poškodil v Liberci, ullici Vyhlídková osobní motorové vozidlo VW Touareg, černé barvy. Řidič odcházel od vozidla ve čtvrtek kolem půl desáté hodiny večer a poté, co dnes ráno kolem půl sedmé přišel zpět k vozidlu, nestačil se divit. Někdo se výtvarně projevil na vozidle. Žlutou sprejovou barvou poškodil sprejer levý přední blatník, podběh levého předního kola, levé přední dveře a přední nárazník v levé části. Zde nastříkal neznámý pachatel rovné čáry. Podobným způsobem posprejoval i přední registrační značku a dále i přední nárazník v oblasti této značky. Na přední kapotě vytvořil nápis žlutou barvou "NTM" o velikosti 50x50 cm. Kromě toho řidič u vozidla zjistil, že je na levém předním blatníku několik vrypů v laku a promáčklina. Neznámý sprejer tak majiteli vozidla způsobil předběžnou škodu ve výši 35 tisíc korun. 

Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za který pachateli hrozí až jednoletý trest odnětí svobody. 
 

24.6.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem