Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Několik bouraček na mokré silnici

SEMILSKO - Jedna dopravní nehoda se stala ráno nedaleko Lomnice nad Popelkou, druhá dopoledne v podhůří Krkonoš. Nechyběl ani střet se zvěří. Ke všem událostem došlo v jeden den. 

Ve středu v půl šesté ráno jel osobním vozidlem značky Renault ve směru od Lomnice nad Popelkou na Košťálov řidič, který po projetí pravotočivé zatáčky dostal smyk. Přejel do protisměru, kde se bočně srazil s protijedoucím osobním vozidlem značky Ford, ve kterém jely dvě osoby. Renault byl nárazem odhozen mimo komunikaci a Ford zůstal přední částí v příkopu. Při nehodě utrpěli všichni tři osoby zranění. Vliv alkoholu byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Celková škoda byla vyčíslena na částku 110 000 korun.

322SM10.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


O pět hodin později havarovala u Vysokého nad Jizerou řidička s osobním vozidlem značky Subaru. Jela směrem na Roprachtice a na mokré vozovce dostala s autem smyk a bočně narazila do stromu. Přitom utrpěla zranění a po ošetření se podrobila dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Způsobená škoda byla stanoven na částku 30 000 korun.

323SM09.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


Tentýž den krátce před půl čtvrtou odpoledne došlo mezi obcemi Hrabačov a Valteřice ke střetu osobního vozidla se zvěří. Po přímém stoupajícím úseku jela směrem na Valteřice osobním autem značky Opel mladá řidička. Náhle jí vběhla do jízdní dráhy srna, která byla nárazem na místě usmrcena. Ke zranění osob nedošlo a způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5 000 korun.

20. 8. 2015
por. Petr Kmínek DiS.
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí
 

vytisknout  e-mailem