Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Několik vloupání

Dámské spodní prádlo se zachtělo neznámé zloději, který v neděli v noci vnikl na pozemek domu v Dobříši.  

      Ze sušáku si vzal uvedené prádlo a osušky v celkové hodnotě 560,- Kč.

     Provozní z herny Tiket sport bar v Příbrami přišla v úterý oznámit na policii vloupání do výherního automatu. Neznámý pachatel z panelu automatu násilím odstranil tlačítko START, dostal se do vnitřních prostor ke kabelům akceprostoru bankovek a přes ty si navolil výhru 80 tisíc korun. Peníze si poté nechal od obsluhy vyplatit. 

     Do rekreační chalupy v osadě Zahrádka se vloupal v době od 21. do 25. srpna neznámý zlodějíček. Nejdříve musel překonat oplocení pozemku a poté vypáčit nejen dveře do domu, ale také do dílny a stodoly. Vše prohledal a nakonec si vzal motorovou sekačku, vyžínačku, bourací kladivo, vodní čerpadlo, vzduchovku a nepohrdl ani alkoholem a potravinami. Majiteli takto způsobil škodu dosahující 22 tisíc korun.

     Nezjištěným předmětem rozbil dne 24. srpna brzy ráno kdosi neznámý plastové odvětrávací okno do obchodního domu Hypernova v Příbrami. Následně vnikl dovnitř, zde vypáčil několik dveří od kanceláří a také od několika skříněk, čímž způsobil škodu 200 tisíc korun. Poté odcizil cigarety, kosmetiku, alkohol a drobné elektro, vše v hodnotě 83 tisíc korun. Pachatel si věci nandal do několika batohů a připravil si je k odnesení. Několik jich však odnést nestihl. 

    

 

vytisknout  e-mailem