Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Několik zahrádek, stejný pachatel

CHOMUTOV - Sebral nářadí, alkohol i potraviny, Věděl, kde peníze najde, Po okapu do bytu...... 

Několik zahrádek, stejný pachatel
Jak jsme před časem informovali, chomutovští policisté pátrali po totožnosti neznámého zloděje, který vnikl do dvou zahradních altánů v kolonii Doubí Údlice. Zaměřil se na potraviny, odcizil i televizor, CD přehrávač, vrtačku, kytaru, lednici, lahve s alkoholem a další věci Celková škoda se vyšplhala na téměř 51 tisíc korun. Z krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody mohli nyní kriminalisté obvinit 30letého muže z okresního města, který se uvedeného jednání dopustil. Kromě toho policisté zjistili, že vnikl ještě na pozemek další zahrádky, kde ze sklepa odcizil dětské jízdní kolo, koloběžku, kabel a další věci. Obvinění si muž převzal, vyšetřování nadále pokračuje.

Věděl, kde peníze najde
Do bytu panelového domu v Mládežnické ulici vnikl neznámý zloděj. Majitelka zjistila, že ze skříně v ložnici jí zmizela hotovost ve výši 20 tisíc korun. Policisté z Jirkova zjistili, že pachatelem je 23letý syn majitelky. Za krádež potrestán nebude, jelikož poškozená využila svého práva a nedala souhlas s trestním stíháním. Vyšetřování případu proto policisté odloží.Věděl, kde peníze najde.mp3

Po okapu do bytu
Do bytu v prvním patře domu v ulici Ervěnická vyšplhal 37letý muž z Vysoké Pece. Překonal balkonové dveře, vnikl dovnitř a tam si připravil věci, se kterými chtěl odejít. Poškodil zámek u vchodových dveří, ale zmizet nestačil. Na místě byl zadržen policejní hlídkou z Jirkova. Majitel vyčíslil celkovou škodu na 5500 korun. Policisté jednání muže vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci a neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru. V případě odsouzení může skončit až na dva roky ve vězení. Po okapu do bytu.mp3

Okradená tanečnice
Žena z Kadaně byla při své návštěvě baru v Nádražní ulici v Klášterci nad Ohří okradena. Neznámý pachatel využil doby, kdy tancovala a z kabelky jí odcizil dámskou peněženku s osobními doklady a finanční hotovostí. Okradená vyčíslila celkovou škodu na 1300 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Měď, měď
Policisté v Klášterci nad Ohří přijali oznámení o krádeži měděných součástek ze dvou domů v ulici Chomutovská. Kdosi odcizil nezjištěné množství měděných parapetů, měděných okapů a měděného krytí římsy. Věci odvezl na dosud neznámé místo, za sebou zanechal celkovou škodu za 30 tisíc korun.

11. listopadu 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem