Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Některé věci změnily majitele

Prostějovsko - Zmizelo pečivo, nářadí i auto.  

Zloděje hnal asi hlad
Včerejšího dne přijali plumlovští policisté oznámení o tom, že ve Ptení, části Ptenský Dvorek, někdo vykradl plechový box s pečivem. K události mělo dojít krátce nad ránem. Policisté zjistili, že zatím neznámý pachatel z boxu ukradl tři přepravky s pečivem, ve kterých byly rohlíky, chleba a sladké pečivo. Celková hmotná škoda odcizením a poškozením byla vyčíslena na 840 korun.
 
Zahradní nářadí je pryč
Z pondělí na úterý došlo ke vloupání do jednoho ze zahradních domků na ulici Jasanové v Prostějově. Zatím neznámý pachatel na zahradním domku vypáčil dveře a ukradl z něho provzdušňovač sekačky, motorovou sekačku a vysavač listí. Majiteli způsobil škodu za 31 tisíc korun.
 
Auto ráno nenašel
Z pondělí na úterý došlo na Prostějovsku ke krádeži osobního motorového vozidla Škoda Octavii. Její majitel ji nechal v pondělí kolem jedenácté hodiny večer zaparkovanou na parkovišti u jedné z prodejen v Olšanech u Prostějově. Když na parkoviště včera ráno kolem páté přišel, auto tam už nebylo. Neznámý pachatel mu způsobil škodu za 80 tisíc korun. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

 

 

por. Mgr. Irena Urbánková

6.11.2013

vytisknout  e-mailem