Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nelíbil se jí způsob parkování

MOST - Do cizího auta kopla a poškodila dveře vozu; Nevděčník okradl známého. 

Způsob parkování jednoho motoristy se zřejmě nelíbil 18leté slečně z Mostu. Ta měla na parkovišti u jednoho mosteckého supermarketu poškodit jeho vozidlo. Poškození předcházela nejprve slovní rozepře, která poté přešla do oboustranné strkanice. Dívka nakonec do vozidla tovární značky Audi měla kopnout a posléze i úmyslně udeřit dveřmi svého vozidla o přední dveře auta Audi, čímž došlo k jejich zdeformování promáčknutím. Pak nasedla do vozidla a z místa ujela, i když se jí poškozený pokoušel v odjezdu zabránit. Policie na základě šetření události nyní zahájila trestní stíhání mladé Mostečanky a obvinila ji z přečinu poškození cizí věci. Poškozený motorista vyčíslil vzniklou škodu na částku 45 000 korun.

Kamarádovi se pěkně odvděčil
Nevděčně se zachoval 24letý muž z Mostu. Tomu poskytl na pár dnů střechu nad hlavou jeho známý z Mostu. Ten se však místo vděku dočkal okradení. Když přišel jednoho dne z práce domů, známého ve svém bytě již nenašel. Nenašel ovšem ani svůj notebook, playstation s hrami, přenosný přehrávač a další věci, vše v hodnotě 7200 korun. Marně poté povedenému nocležníkovi volal. Policie odcizené věci již nezajistila. Ty měl Mostečan údajně prodat v různých bazarech a peníze utratil za pití a hry. Vyšetřovatel 24letého Mostečana obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě.

Zloději vybílili sklepy
Policisté v Mostě a Litvínově šetří případy vloupání do sklepů. V Jedličkově ulici se neznámý lapka vloupal do domu a poté i do suterénu, kde vnikl násilím do dvou sklepních kójí, ze kterých si odnesl elektrocentrálu, pilu, hoblík, vrtačku a další elektrické nářadí. Poškození majitelé vyčíslili škodu na částku osm tisíc korun. V Mostě zloděj na třídě Budovatelů vnikl v suterénu domu do sklepa a odcizil zde uložené věci v hodnotě 15 000 korun. Hodil se mu stavební materiál, nářadí i výbava do aut.

Řidič měl pozitivní test na kokain
Policisté hlídkové služby v dopoledních hodinách o víkendu zastavili a zkontrolovali řidiče osobního vozidla tovární značky VW v obci Čepirohy. Řidič předložil hlídce doklady a následně se podrobil testu na návykové látky. Ten byl pozitivní na kokain. Policisté řidiče zadrželi a převezli ho do zdravotnického zařízení, kde se motorista podrobil lékařskému vyšetření a odběru biologického materiálu. Policisté mladému Mostečanovi sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Most 8. října 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem