Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nemůže odpustit přítelkyni, že ho opustila

CHOMUTOV - Z chodby zmizely boty, Vloupání do stodoly, Žena přišla o své šperky... 

Napadá bývalou přítelkyni
Obvinění z trestných činů ublížení na zdraví a porušování domovní svobody čeká na 33letého muže z Chomutova. Ten se nedokáže smířit se skutečností, že se s ním jeho bývalá přítelkyně rozešla a neustále jí vyhledává. V prosinci loňského roku jí napadl, tento týden vstoupil bez  pozvání do jejího bytu v Bezručově ulici, kde jí opět napadl. Žena utrpěla poranění nohy a musela vyhledat lékařské ošetření. Další okolnosti nyní šetří policie.
Z chodby zmizely boty
Neznámý zloděj vnikl tento týden do domu v ulici Obránců Míru v Kadani. Překonal zámek na dveřích, vnikl na společnou chodbu a z botníku odnesl tři páry značkové obuvi. Kromě toho pak ještě sebral odstavené jízdní kolo a odešel. Za sebou zanechal celkovou škodu ve výši deset tisíc korun.
Vloupání do stodoly
Policisté v Radonicích  pátrají po totožnosti pachatele, který se v obci vloupal do stodoly. Z objektu zmizela autobaterie a 80 kg cibule. Škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na pět tisíc korun, další dva tisíce si vyžádá oprava poškozeného zařízení. 
Žena přišla o své šperky
Zlaté šperky za patnáct tisíc korun zmizely z jednoho bytu v Jirkově, ulice Generála Svobody. Majitelka uvedla, že šperky nejspíše odnesl někdo z hostů, kteří zde byli na návštěvě. Po jejich totožnosti nyní pátrají policisté, jestliže bude zjištěna jejich totožnost, budou obviněni z trestného činu krádeže.
Neposílá dceru do školy
Z trestného činu ohrožování mravní výchovy mládeže se bude zodpovídat 48letá žena z Chomutova. Nezodpovědná matka totiž neposílá svou nezletilou dceru do školy a tak jí umožňuje zahálčivý život. Dítě  ve škole zanedbalo do současné doby větší počet hodin, která má neomluvené. Za tento trestný čin hrozí „matce“ až dvouletý pobyt za mřížemi.
Bilance dopravních nehod
Čtvrtek přinesl na silnicích pouhé dvě dopravní nehody, ke kterým vyjížděly policejní hlídky.Nikdo nebyl zraněn, škody na vozidlech dosáhly částky 230 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem